Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kell elkezdeni...

Bettty kérdése:

Mikortól kell elkezdeni bilire szoktatni a gyereket?

Figyelt kérdés
A kisfiam 17 hónapos és nem tudom hogy mikor kezdjem el rászoktatni a bilire. Már szoktam neki mondani hogy látod ez a bili ide kell pisilni! De nem bír megülni rajta 10mp-nél tovább. Lehet hogy korai még?
2010. jan. 12. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Két éves kor előtt nem érdemes.Akkor már rajta is marad a bilin.Ha erőlteted,akkor lehet,hogy lesz véletlenül eredmény,de előfordulhat,hogy megutálja a bilizést.
2010. jan. 12. 11:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akkor nem próbálkozok. majd jön a nyár akkor könnyebb lesz és már nagyobb is lesz.
2010. jan. 12. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Ó, az enyém 10 mp-et sem bír. 20 hónapos. Egyáltalán rá sem ül, mérges, ha csak megemlítem. Pedig már néha szól, hogy kaki van.

Én várok még, nem erőltetem. Most azt mondják mindenhol, hogy 2 éves kor után érdemes, addig nem. Utána sokkal könnyebben, gyorsabban megtanulja.

2010. jan. 12. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha csak ő maga nem érdeklődik iránta, akkor szerintem nem érdemes erőltetni. Nyáron könnyebb próbálkozni amúgy is.

Az enyém 25 hós, állandóan rá akar ülni a WC-re, ha tudom épp, akkor meg is csináljuk (van egy 4 hós pici is), ilyenkor néhány percet ül rajta, de szigorúan ott kell lennem mellette, "megköveteli", de eddig még semmit nem "rakott bele" :o)

2010. jan. 12. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 17hos én mi ugy szoktuk hogy az esti fürdés elött mesztelenkedik kicsit.Amikor levetköztetem mondom neki hozza a bilit,csüccse rá.Szalad is és hozza,ráül közben mondom neki hogy pisi bele.Ezt kb egy hete csináljuk.Én ennyit tervezek nyárig csinálni.Aztán nyáron állitolag könyebb akkor majd sürübben hozatom vele a bilit:)
2010. jan. 12. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Küldök egy cikket, ebben jól levan írva:

[link]

2010. jan. 12. 12:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a cikket! Tényleg jól leírja.
2010. jan. 12. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!