14 hetes babát tápszeres lehet lassan elkezdeni a gyümölcslevekhez szoktatni és hogyan kell kezdeni és kiváltani 1 étkezést?
Én lányom is tápszeres.Én mondjuk megvártam a betöltött 4. hónapot és utánna keztem el hozzátáplálni.Ill. persze az elején csak izlelgette a különböző gyümiket, zölségeket.Kb egy hónap kellett ahhoz hogy kiváltsunk egy étkezést, ami azt jelenti hogy már mondjuk az almából megevett egyszerre annyit hogy nem kellett neki utána a tápszer.Nyilván nem a reggelit, ebédet, vacsit váltjuk először, hanem vagy a tizórait vagy az uzsit.Legalábbis én igy csináltam.Aztán fokozatosan ha már főziket is evett nagyobb mennyiségben akkor jöhetett az ebéd kiváltása.És igy tovább...
Most 9 hós a reggeli és a vacsi tápszer maradt és marad is.
üdv
Szia!
Nekem a védőnő azt mondta illetve javasolta h 1 hétig fokozatosan emelve az adagot kezdjem a gyümivel, következő héten a krumplit pici sóval ugyan ez és utána lehet dúsitani egy kis sárgarépával is, persze ez a baba elfogadó képeségétől függ h mennyi idő kell h ki tudjál váltani egy fő étkezést vagy uzsit. Látni fogod mert jelez h milyen hamar éhes nekünk viszonylag gyorsan ment inkább azon nevetünk sokat a párommal h a kanalat is szopizni akarja , ezt mirre megszokta ez tartott tovább.
üdv. 1 éves baba anyukája
További boldog babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!