Mikortól kell elkezdeni a bimbire szoktatni a babákat? A kislányom 16 hónapos és még nem kezdtük el!
gondolom a bili...
1,5 évesen már elméletileg elkzdheted.
Ez aranyos bimb, hát ez nagyon tetszett :D
Bocsi, de a kérdésedre nem tudok válaszolni.
BIMBI
Szia! Nekem most 27 hónapos a kislányom, olyan 14hónapos korában kezdtem el, úgy, hogy mikor reggel felkelt, egyből ráültettem. Tetszett neki a formája, és szeretett rajta lenni, a babájával eljátszottam, hogy belepisil, majd mikor nem nézett oda a kislányom, beletettem egy kicsi vizet, és nagyon örültünk, hogy milyen ügyes a baba. :) Aztán legközelebb már Ő is pisilt bele a babával, sőt még kakilt is. Nemsokkal később, kb 1 hónap múlvára észrevette, hogy sokkal jobb érzés, ha a bilibe megy a kaki, mint a pelusba, és azóta nem kakil be, mindig szól, ha kell. A pisivel még vannak gondok :) de szerintem nyár végére már okés lesz. Mondjuk mi már egy ideje nem bilit használunk, hanem wc szűkítőt.
A lényeg, hogy türelmesen kell, és nagyon örülni, meg megdicsérni, ha sikerült, ha nem nem, akkor soha nem szabad megszidni, mert az gátolhatja.
Hát, remélem tudtam valamit segíteni. Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!