Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem féltetek tőle, hogy a...

Nem féltetek tőle, hogy a gyereketek csúnya lesz?

Figyelt kérdés

Ma annyi kifejezetten csúnya kisbabát láttam (nem párheteseket), hogy elgondolkodtam, vajon ezt a szülők hogyan élik meg.

Vagy ők azt hiszik, a gyerekük szép? Vagy ha két csúnya embernek születik gyereke, azok számítanak rá, hogy olyan lesz a kicsi is?

2014. júl. 31. 17:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
94%

Èn bevallom féltem. Senki nem vörös a családban, de rettegtem, hogy az lesz.

Szerencsére szép lett!

Én tuti bevallanám magamnak , ha másoknak nyilcán nem, hogy nem a szép babák közé tartozik.

2014. júl. 31. 18:01
 22/66 anonim ***** válasza:
83%
Én is féltem egy kicsit ettől, szerencsére nagyon szép babánk lett (objektíven is állítólag), de nekem, az anyjának akkor is a legszebb lenne, ha mások szerint nem. Születése előtt azt hittem objektíven tudom majd nézni, de nem :) a szülők szubjektívek (szerencsére). Én is sok babát látok, aki nem tetszik, de valószínűleg csak azért, mert nem hasonlít az enyémre.
2014. júl. 31. 18:29
 23/66 anonim ***** válasza:
100%

"Nem féltem tőle. Én is, a férjem is kifejezetten szépek voltunk kicsinek, tehát a gyerekünk se lehet másmilyen."

Hát a genetika azért nem így működik :)

2014. júl. 31. 18:53
 24/66 anonim ***** válasza:
73%

Pont ezt akartam írni, mekkora hülyeség már....lehet, hogy lófejű dumbófülű gyereketek lesz, mert ükapjára hasonlít majd. Azt meg, hogy te meg férjed szép voltatok, nem vagyok meggyőződve, hogy mindenki osztaná....

Kérdésre válaszolva, nem, hiszen úgysem tehetek ellene semmit. :-) Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk!:D

2014. júl. 31. 19:03
 25/66 anonim ***** válasza:
4%

Úgy kell "értelmezni" kedvesem, hogy a szépség belülről fakad, az ember tekintetből. Egy lebilincselő tekintetű gyerek (és felnőtt is) megbabonáz akkor is, ha nem "tökéletes" az arcberendezése.

De tényleg ne vállalj gyereket, amíg ezt meg nem érted.

Különben meg vizsgáld végig saját és párod családját és az összes felmenőt hetedíziglen, mert valamelyikre hasonlítani fog...

első voltam

2014. júl. 31. 19:29
 26/66 anonim ***** válasza:
85%

25.

Hagyd már abba ezt a ne vállaljon gyereket, amíg ez eszébe jut. Miért ne juthatna eszébe, miért kizáró oka ez a jó szülőségnek. Nincs gyereke, nem tudja milyen szeretni a saját gyerekét, még terhesen se fogja tudni. Nem tudja mit kéne éreznie, ha épp nem olyan szép és okos a gyereke. De ez nem zárja ki, hogy vállaljon és megtapasztalja, légyszi szállj le a lóról.

2014. júl. 31. 19:35
 27/66 A kérdező kommentje:
utolsó: sok ebben a kategóriában a couch potato anyuka, azért (is) szeretem:))
2014. júl. 31. 19:38
 28/66 anonim ***** válasza:
89%

A Hantaboy megvan?

Max: -"A tanítónéni azt mondta az igazi szépség belülről jön."

Apa: - "Ezt a csúnya emberek találták ki."

2014. júl. 31. 19:44
 29/66 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, és mi fogsz csinálni ha csúnya gyereked lesz?
2014. júl. 31. 20:05
 30/66 anonim ***** válasza:
6%
23,24 Pedig úgy lett ,ahogy mondom.
2014. júl. 31. 20:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!