Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem féltetek tőle, hogy a...

Nem féltetek tőle, hogy a gyereketek csúnya lesz?

Figyelt kérdés

Ma annyi kifejezetten csúnya kisbabát láttam (nem párheteseket), hogy elgondolkodtam, vajon ezt a szülők hogyan élik meg.

Vagy ők azt hiszik, a gyerekük szép? Vagy ha két csúnya embernek születik gyereke, azok számítanak rá, hogy olyan lesz a kicsi is?

2014. júl. 31. 17:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
97%
Az hogy szép lesz e nem foglalkoztatott, de hogy lesz e olyan rendellenessége ami nem kimutatható pl vakság, süketség ez sokat foglalkoztatott.Nézd ha egy fiú szebb az ördögnél egy fokkal és jófej, jó a dumája jó esélye van a csajoknál.Ha kislány akkor sminkkel, hajjal stbsokat lehet javítani.Most hogy ki mennyire látja szèpnek gyermekét? Valószínű fog hasonlítani az anyukájára és az apukájára akik ugye elfogadták magukat a tükörben olyannak amilyenek.Szóval a gyermeküket ennél már csak szebbnek láthatják.Azért ne ijedj meg a kevésbé mutatós formás babáktól kisgyerekektől mert lehet belőlük nagyon szép felnőtt.És gyönyörű gyerekből kevésbé mutatós felnőtt.
2014. júl. 31. 17:27
 12/66 A kérdező kommentje:

Senki se mondta, hogy máris gyereket szeretnék.:)

Igen, persze, később még lehetnek szép emberek. Képet nem linkelnék, mert csak ismerősét tudnám, az utcán nem fotózgattam a babákat ma:)

2014. júl. 31. 17:30
 13/66 anonim ***** válasza:
3%

Kérdező, honnan a 'csábul tudjam, hogy az anyja milyennek látja a szerinted csúnya gyereket?

Azt tudom, én milyennek látok valakit, azt nem tudom, te vagy az anyja vagy a Gyurcsány milyennek látja.

Mellesleg ha csúnyának látja a gyerekét, akkor mi van? Ő b*szta el :D

2014. júl. 31. 17:33
 14/66 A kérdező kommentje:
utolsó: akkor hogyan kell értelmezni az előző hozzászólásodat? trollkodásra vannak jobb témakörök is ennél. jason stathamnél meg csak jobb színészek.:D
2014. júl. 31. 17:35
 15/66 anonim ***** válasza:
88%
Na akkor én elbaltáztam, mert a 2. gyerekemet várom és én is elméláztam, hogy szép lesz e vagy nem. Elég álszentség azt mondani, hogy nem számít, hogyne számítana a mai világban.
2014. júl. 31. 17:36
 16/66 anonim ***** válasza:
77%

Nem féltem tőle. Én is, a férjem is kifejezetten szépek voltunk kicsinek, tehát a gyerekünk se lehet másmilyen.

Amúgy én is szoktam kifejezetten ronda kisgyerekeket látni. Nem hiszem, hogy a szüleik "észreveszik" mert ahogy látom a gyerek mindig egyik vagy másik szülőjére hasonlít, és ha szeretjük az illetőt, a vonásait is szeretjük,tehát szívesen látjuk viszont a gyerekünkön is. Függetlenül attól, hogy ez idegenek szemében szép-e vagy sem.

17/66 anonim ***** válasza:
90%
Én nem látok semmi bajt a kérdéssel. Sőt azt se értem, hogy emiatt miért ne vállalhatna gyereket a kérdező. Mindenkinek más a szép, de nyilván van egy általánosan elfogadott norma amihez hasonló embereket találjuk általánosságban szépnek. Én is szoktam csúnya kisbabákat látni, de ahogy nőnek azért változhatnak pozitív irányba. Szerintem minden anyuka szépnek találja a gyerekét, mivel képtelen objektíven megítélni, hiszen szereti. Én is gondolkoztam rajta, hogy vajon majd hogy fog kinézni a babám, kire fog jobban hasonlítani, ezzel nincs semmi gond. :)
 18/66 anonim ***** válasza:
19%

"Szép az, ami érdek nélkül tetszik"

Ezt Immanuel Kant német filozófus fogalmazta meg.

Kérdező, lefogadom egy liter pálinkában, hogy azt hitted, Kant az egyik hozzászóló...

Dzsézönsztetemnél meg csak Lájemnízon a jobb.

2014. júl. 31. 17:45
 19/66 A kérdező kommentje:

utolsó: nem, hanem azt gondoltam, hogy ezzel valamit mondani akarsz, hogy van mögöttes jelentése. Mert nem csak ezt írtad, hanem ezt is: "Mindenkinek más a szép."

Remélem, most már világos.:) Kant amúgy válaszolhatna néhány kérdésemre, mert sok megfogalmazódott bennem az egyetemi évek alatt...ami miatt jól ki tudnám őt oktatni:D

2014. júl. 31. 17:50
 20/66 anonim ***** válasza:
21%

Neeem, csak semmi konnotáció. Ahhoz már túl későre jár.

Viszont még puffogtattunk el elég közhelyet, úgyhogy:

Minden szülőnek a saját gyermeke a legszebb.

2014. júl. 31. 17:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!