Nem féltetek tőle, hogy a gyereketek csúnya lesz?
Ma annyi kifejezetten csúnya kisbabát láttam (nem párheteseket), hogy elgondolkodtam, vajon ezt a szülők hogyan élik meg.
Vagy ők azt hiszik, a gyerekük szép? Vagy ha két csúnya embernek születik gyereke, azok számítanak rá, hogy olyan lesz a kicsi is?
Senki se mondta, hogy máris gyereket szeretnék.:)
Igen, persze, később még lehetnek szép emberek. Képet nem linkelnék, mert csak ismerősét tudnám, az utcán nem fotózgattam a babákat ma:)
Kérdező, honnan a 'csábul tudjam, hogy az anyja milyennek látja a szerinted csúnya gyereket?
Azt tudom, én milyennek látok valakit, azt nem tudom, te vagy az anyja vagy a Gyurcsány milyennek látja.
Mellesleg ha csúnyának látja a gyerekét, akkor mi van? Ő b*szta el :D
Nem féltem tőle. Én is, a férjem is kifejezetten szépek voltunk kicsinek, tehát a gyerekünk se lehet másmilyen.
Amúgy én is szoktam kifejezetten ronda kisgyerekeket látni. Nem hiszem, hogy a szüleik "észreveszik" mert ahogy látom a gyerek mindig egyik vagy másik szülőjére hasonlít, és ha szeretjük az illetőt, a vonásait is szeretjük,tehát szívesen látjuk viszont a gyerekünkön is. Függetlenül attól, hogy ez idegenek szemében szép-e vagy sem.
"Szép az, ami érdek nélkül tetszik"
Ezt Immanuel Kant német filozófus fogalmazta meg.
Kérdező, lefogadom egy liter pálinkában, hogy azt hitted, Kant az egyik hozzászóló...
Dzsézönsztetemnél meg csak Lájemnízon a jobb.
utolsó: nem, hanem azt gondoltam, hogy ezzel valamit mondani akarsz, hogy van mögöttes jelentése. Mert nem csak ezt írtad, hanem ezt is: "Mindenkinek más a szép."
Remélem, most már világos.:) Kant amúgy válaszolhatna néhány kérdésemre, mert sok megfogalmazódott bennem az egyetemi évek alatt...ami miatt jól ki tudnám őt oktatni:D
Neeem, csak semmi konnotáció. Ahhoz már túl későre jár.
Viszont még puffogtattunk el elég közhelyet, úgyhogy:
Minden szülőnek a saját gyermeke a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!