Nagyon le van maradva a gyerek a fejlődésben, ha 12 hónaposan még nem mond semmit és csak kúszni tud? A súlya miatt lehet?
Figyelt kérdés
12 hónapos, járunk tornára.
Nem tud semmit sem mondani, pedig gyakorlunk (nem tud állathangokat mondani, nem ismeri fel őket, nem érti meg azt, hogy "adni, venni, tenni", a bátyja ennyi idősen ezeket már tudta).
Aztán nem tud csak kúszni, sem felülni, sem mászni, sem felállni nem próbál magától, de tornáztatnom kell.
10kg, 70 cm volt a 9. hónapi mérésen. (most még a doki nyaral, nem voltunk új mérésen vele)
2014. júl. 31. 15:30
21/27 A kérdező kommentje:
utolsó: azért viselkedjünk már, kérem!
2014. aug. 1. 15:41
22/27 anonim válasza:
Nézd Kérdező, megsértődhetsz, lepontozhatsz mindenkit, de egy dolgot fel kellene fognod. A saját gyereked egészséges fejlődésének az akadálya vagy. Bedughatod a fejed a homokba, hivatkozhatsz az orvosodra (aki szerintem egy kontár), a konduktorodra (szintén kontár), de tény, hogy a babád súlyosan le van maradva a fejlődésben. Nincs mire várni, nincs idő, most kell lépned, mert nagy baj lesz, hiszen már értelmileg is kezd lemaradni. Fogd már fel és viselkedj felelősségteljes szülő módjára. Nem is értem, hogy ülhetsz tétlenül, komolyan.
23/27 anonim válasza:
Ja, nem az utolsó voltam, hanem a 17-es válaszoló, mielőtt nekem esnél.
24/27 anonim válasza:
A lányom 2000g 44cm volt 6 hósan 5820g és 62,5cm volt
25/27 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen offenzívan írni másoknak, hogy "mielőtt nekem esnél"?:nem is értem az embereket itt, és egymást pontozgatjátok.
Köszönöm a válaszokat egyébként!:)
2014. aug. 1. 16:41
26/27 anonim válasza:
Tudod, ez az a kérdés, ahol biztos vagyok benne, hogy te pontozgatsz.
27/27 A kérdező kommentje:
26: elfogadom a véleményedet.
tényleg köszi mindenkinek!
2014. aug. 1. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!