Tudtok olyan sportkocsit, amiben télen nagy ruhában is kényelmesen elfér egy 2-2,5 éves gyerek?
Ahogy néztem, a legtöbb kocsiban összegubbadnak a kicsik, mi pedig biztos használni fogjuk bő év múlva is, így elég nagyot, kényelmeset szeretnék venni.
Lehet márkás és egyszerűbb egyaránt.
Húú, de humoros válaszolók vannak itt. A Maxi Cosi Mura 3 babakocsi 18 kg-ig jó. Mi is sokáig használtuk, bár ennek a hátránya, hogy nem olyan kis helyet foglal el a csomagtartóban mint egy átlagos sport kocsi, viszont az ülés mindkét irányba csatlakoztatható a vázra. Nincs az a terep ahol ne menne el. Nekem a fiam még 4 évesen is beleakart ülni ha a kicsi kiszállt belőle és simán eltoltam benne.
Na csak azt áruld el nekem h mi a szűz máriának kell egy 2.5 éves gyereket babakocsiba gyömöszölni? Meg még majd 4 évesen is? Az iskolába is azzal tolod majd?
Bocs, de mindig meglepödök mikor ilyen nagy gyerekeket kocsiba tolnak! Ez olyan mint az 5 évesnek a cumi!
Igen, az első kettő jó vicc volt...
Köszi, Második, megnéztem a linket, nagyon tetszik, csak valóban jó nagynak tűnik.
Hármas, van valami közöd hozzá? Esetleg belelátsz az életünkbe, miért lesz szükségünk rá? Majd mi eldöntjük, nekünk hogy jó. Ha nem tudsz érdemben és normálisan válaszolni, akkor hallgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!