Espiro Magic 4-ben elfér egy két éves gyerek? Vagy valami hasonló kocsit ajánlanátok? Az espirot lehet fektetni is?
Ebben az esetben ajánlanám a testvérfellépőkét...
Leszarhatod de ez a te trehányságodat mutatja,hogy még kényelmesebb beletenni a gyerkőcöt 2évesen a babakocsiba minthogy fogjad a kezét és sétáljál vele...Te Tudod.
Az espiro-ról nincs infóm, de nekünk chicco simplicity van, nagyon imádom, csak ajánlani tudom. Árban sem annyira vészes, mi 25-ért vettük újonnan. Rengeteg szempont szól mellette, nem sorolom fel a tulajdonságait, majd esetleg elolvasod a neten ha érdekel, de csak annyit mondok, hogy 5 fajta sportkocsink volt ebben az árkategóriában és messze ez a legjobb.
Tesók szempontjából is van pár előny (nekem 2,5 és 1 évesek):
A nagyobb is elfér benne, bár bekapcsolni már nem tudtam a biztonsági övvel ebben a téli anorákos időszakban, de nem is volt rá szükség.
Aludni is szokott benne (anorákban már kicsit szűkös, de mostmár úgyis jön a jó idő).
A nagyobb hátul rá fel tud lépni a bevásárlókosár vasára és kapaszkodik a tolókarba (a hóna alatt átnyúlva tolom ilyenkor a kocsit, és tartom őt ha esetleg egy zökkenő van), így nem kell külön testvérfellépő - persze jó súlyosak így együtt, néha nehéz tolni ha nem betonon megyünk.
Egyébként nálunk jellemzően betegség esetén ül bele, mert messze a doki és gyalog leszkadnék mire odaérünk (de nekem is volt már nem 1x, hogy beszóltak), vagy pedig ha éppen rohanunk valami fix kezdetű programra és így jóval gyorsabb mint ha ő is gyalogol...
van úgy , hogy jól jön ha a nagy is kocsizhat, még ha a séta is az általános közlekedési módotok. A kötekedőkkel meg ne törődj!
Képzeld kedves első! A fiam 15 hónapos múlt és tegnap tette meg az első lépéseit. Sőt van olyan ismerősöm, akinek a gyerek 18 hónaposan indult el. Most akkor húzta volna magával?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem belefér egy két éves és lehet fektetni is. Nekem nagyon tetszik, bár én egy használt Quinny Zappot vettem, mert minél kisebbre szerettem volna csukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!