Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Espiro Magic 4-ben elfér egy...

Espiro Magic 4-ben elfér egy két éves gyerek? Vagy valami hasonló kocsit ajánlanátok? Az espirot lehet fektetni is?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 08:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De mi volt durva?Az hogy nem érdekel annak a véleménye aki szerint tudni kell egy nem egész két évesnek 4km-t gyalogolnia?A foglmazás nem a legszebb volt,elismerem,de aznapra maikor a kérdést kiirtam már nagyon elegem volt a beszólásokból.
2011. márc. 10. 13:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia!21 hónapos a kisfiam.Nekünk Espiro magic 3 van és kényelmesen elfér benne(14,5 kg)!!!Bizony az én kisfiam is ha hosszú útra megyünk kocsival jön.Gyakorlatilag egész héten egyedül vagyunk ezért minden rám hárul,sem időm sem erőm nem lenne mindenhova sétálgatva menni!!!
2011. márc. 10. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

szia!

igen elfér nagyon tágas kocsi! és dönthető meg a lábtartója is állítható!

és igen az én 2-évesem is kocsizik még nem vagyok hajlandó elvárni tőle hogy a tesóért gyalogoljon az oviba miért is tenném? első meg szégyellje magát hogy mer le trehányozni másokat azért mert nekik így kényelemesebb???

2011. márc. 10. 13:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat.Igyekszem sokat sétálni a "nagylánnyal"mindden körümények között,pedig sokszor nem vagyok egyszerű helyzetben a két kicsi miatt.Espirosoktól kérdezném,lenne valamelyikőtök olyan kedves lemérni a belső fekvőfelület hosszát,és szélességét vállnál?Nem recseg ropog a váz egy kis idő használat után?Akinek a 3.as van,nem akad el az első dupla kerék gyakran?Köszönöm.
2011. márc. 10. 13:51
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem belefér. mi is ezzel szemeztünk, aztán találtunk egy mégszimpatikusabbat: Coletto aveo. ezt vettük, nagyon szeretjük!
2011. márc. 10. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ilyen van:

[link]

17 hónapos a kisfiam és szerintem bőven el fog férni benne 2 évesen.Most nagy pufiban is simán tekereg benne.Van,hogy elfárad és elalszik benne,akkor simán lefektetem,mert dönthető a háttámlája.

Egy 2 éves pici még igencsak el tud fáradni!Első válaszolót megnézném amikor elmegy a boltba bevásárolni (ami kb.4-500m-re van)és hazafelé a gyerkőc ölbe kéri magát mert már fáradt,hogy hogyan oldaná meg?!És mennyi időbe telne?!2-3 szatyor+ egy tizen akárhány kilós gyerek!Hihetetlen logikával és tapasztalattal rendelkezhet!

2011. márc. 10. 15:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Ma 12:24 vagyok és az előtte válaszoló is én voltam,a durva az volt,amit az első válaszoló írt.Bocs,ha félreértettél!
2011. márc. 10. 17:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja,azt hittem az volt durva hogy azt irtam lesz.....rom :-)
2011. márc. 10. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!