Nagyon le van maradva a gyerek a fejlődésben, ha 12 hónaposan még nem mond semmit és csak kúszni tud? A súlya miatt lehet?
12 hónapos, járunk tornára.
Nem tud semmit sem mondani, pedig gyakorlunk (nem tud állathangokat mondani, nem ismeri fel őket, nem érti meg azt, hogy "adni, venni, tenni", a bátyja ennyi idősen ezeket már tudta).
Aztán nem tud csak kúszni, sem felülni, sem mászni, sem felállni nem próbál magától, de tornáztatnom kell.
10kg, 70 cm volt a 9. hónapi mérésen. (most még a doki nyaral, nem voltunk új mérésen vele)
És persze, le lehet pontozni! Én írtam,hogy a fiam 11 hónapos kora után kezdett mászni. Én tisztában voltam vele,hogy azért van lemaradása. Ahogy a járásban is volt, 16 és fél hónaposan indult el.
Te feltettél egy kérdést, én meg válaszoltam!
Ilyen nincs,hogy azért van lemaradva,mert kövér!
Igazi kis Michelin babák akár 6-7 hónaposan már másznak!
De ha bevált ez a konduktor nektek, akkor maradjatok nála!
én meg a ti orvosotokban nem hiszek!
ne haragudj, de annak biztos nincs diplomája csak kuruzsló! te meg miatta nem foglalkozol a babád nehézségeivel!
nincs olyan, hogy kövér baba ennyire lemarad mozgásban, a kövér babák is csináljak csak nehezebben, tied meg nem is csinálja.
nem hisz a dévényben? ez vicc? a legelismertebb módszer! külföldről jönnek emiatt...
egyébként szülésnél minden rendben volt? forgást időben csinálta?
vidd el másik orvoshoz, főleg neurológushoz kéne mennetek most már, tudod a kezeléseket minél előbb kell elkezdeni, mivel a mozgások indítják be az agyat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!