Milyen játékok az "alapjátékok"amik hasznosak a baba fejlődésben és gyerekeknél? Listát szeretnék kapni
látom pl a zenélő körforgó mintha kötelező lenne, mindenkinek van, aki babázik
alábbiakról tudok csak:
-a puha kisköny is "fontos" lehet
-meg a "sütifaló", amibe különböző alakú műanyagokat kell dobálni a különböző alakú lyukakba
-fakockák kirakók
-ahogy nő a lábbal hajtós motor
-3 kerekű tricigli
Az igaz, hogy a belinkelt forgó is csak 5 percig forog, viszont van hozzá távirányító, szóval ha lejár (gondolom) egy gombnyomással újra lehet indítani. Én amúgy tuti nem venném meg a gyereknek. A lányomnak olyan van, amit örököltünk, ráadásul nem is működik a felhúzója, szóval a figurák csak úgy lógnak az ágy fölött. Kézzel be szoktam pörgetni, és amíg kiforogja magát, az is kb. 2-3 perc. De ennél tovább nem is érdekli. Kaptunk mi is olyan kütyüt, ami zenél és közben színes képeket vetít a plafonra, na az végképp nem érdekli a gyereket, bár lehet, hogy még kicsi is hozzá. Ami egyelőre nagyon bevált, az egy szép színes textil könyvecske. A lapjai zörögnek, ha megfogod. Minden oldalon egy nagyon színes állatfigura van és minden állatnak valamelyik testrésze más tapintású. Pl. a zebrának fonalból lóg le a farka, a majomnak finom puha a hasa, az oroszlánnak hosszú sörénye van… Játszószőnyeget vettem, azt is szereti a kislányom, a lelógó figurák rabul ejtik és valóban arra ösztönzik, hogy megkaparintsa őket. :)
És mit szólsz az Adamo hintához? Azt is sokan dícsérik és a védőnőm szerint fejlesztő hatású.
amúgy elkezdtem utánanézni, akkor jutott eszembe, hogy akkor más játékokat is nézek, akkor meg ide lyukadtam ki
amúgy ezt kerestem volna, relatíve "olcsón" tehán nem az ország másik végéből rendelni..
"messziről újra lehet inditani mert távírányitós"
fürdőkádból? ennyi pénzért akkor sem kényelmes 5 percenként nyomkodni
szerinted 5 perc alatt mit intézel el?
minden félbe kell hagyni.
ez nem lustaság kérdése
nem tartom normális dolgonak 5 percenként egy műveletet ismételgetni mint a bolondok
"szerinted 5 perc alatt mit intézel el? "
értem ez alatt, hogy ha kijössza wc-ről már nyomhatod, vagy moss hajat 5 perc alatt, vagy egyéb háztartsi teendők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!