Milyen játékok az "alapjátékok"amik hasznosak a baba fejlődésben és gyerekeknél? Listát szeretnék kapni
látom pl a zenélő körforgó mintha kötelező lenne, mindenkinek van, aki babázik
alábbiakról tudok csak:
-a puha kisköny is "fontos" lehet
-meg a "sütifaló", amibe különböző alakú műanyagokat kell dobálni a különböző alakú lyukakba
-fakockák kirakók
-ahogy nő a lábbal hajtós motor
-3 kerekű tricigli
A játszószőnyegen vannak lelógó játékok, amiket próbál kezével, lábával elérni, mozgásra serkenti.
Golyópálya! Fiam imádja 7 hónaposan
Tanuló asztal
Jumperoo, nem olcsó, de nagyon jó!
azért ez a kérdés, mert beleéltem magam egy körforgóba ami nem felhúzhatós, hanem tovább zenél, ráadásul németül, erre elvitték az orrom elől, a webáruházakban hiánycikk, lehet jobban vágytam rá mint a baba, csalódás ért, szabályosan összecsavarta a szívem.
szeretném, ha meglennének neki is azok, amik "minden" babának megvannak.
Nem mondom, hogy rossz játék, mert nem az, de én a sütifalót semmiképp nem sorolnám az alap játékok közé. Nekünk nincs, ismerősöknek, rokonoknak van, de kevés játékunk van amit én hajlandó lennék lecserélni rá.
De még a triciklit se feltétlen sorolnám ide, mert van aki a kismotort futóbiciklire váltja, arról meg már egyből mehet át a rendes bicajra.
Nna a kérdésre válaszolva:
Játszószőnyeg
Felhúzhatós zenélős izé :)
Később fiúknak mindenféle tologatós traktor (de lányoknak is lehet)
Homokzókészlet
Labda
Diavetítő talán...
Dupló, Lego (!!!) :)
Bábok
Könyvek
...
nna ha még jut eszembe írok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!