Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sírni hagyni vagy nem?

Sírni hagyni vagy nem?

Figyelt kérdés

Mindenki mást mond erről.Van aki azt,hogy hagyjam mert megszokja, hogy felkapkodom és ezzel csak elrontom vagy vegyem fel mert még pici és szüksége van rám..

3hetes a kisfiam és semmit nem tudok tőle csinálni,mert csak úgy hajlandó aludni ha fogom vagy ha rajtam alhat el.amint beteszem a kiságyba felébred vagy jobb esetbe 20perc múlva.Sehol nincs el,csak max pár percet,viszont van egy 3évesem is aki elég nehéz eset és persze csinálnom kéne a dolgaimat is.

Mi a megoldás??Mit csináljak?

2014. júl. 13. 10:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!! :-)
2014. júl. 14. 10:22
 12/12 Adrianya válasza:
100%
Ismerős, én is ugyanígy voltam. Van egy fél éves kislányom, aki az első két hétben csak ölben aludt vagy cicin, majd ez módosult az ágyban cicire, most ágyban cicin és babakocsiban. Hidd el, próbáltam ringatni, hisztizni hagyni (sírni sosem) de nem ment. Sem Neki sem nekem. Én is megkaptam a magamét az okos rokonoktól és barátoktól, és el is bizonytalanítottak. De nem adtam fel! Mert bizony a 6. héttől sokkal jobb lett. akkor elmúltak a sírások. Majd hétről hétre más okozott örömet. Ha fáj a pocija, foga, front van, egész nap nyűgös, és szeret kézben lenni, nagyon nehéz, de ha alszik gyorsan megfőzök, és kitakarítok. Viszont mikor nincs baja, már elvan 20-30percet is. Játszik, mozog, felfedezi a világát. Egy 3 hetes baba még nem lát jól, nem tud mozogni előre, csak Te vagy Neki, és hidd el hálás lesz érte ha érte élsz. Én nem bántom a sírni hagyókat, de voltam két ilyen ismerősömnél, és mindkettőnek ideges, sírós volt a babája, míg az enyém mosolyog mindenkire, senkitől nem sír, elvan bárkivel, az összes hozzátartozóm azt mondja, hogy ritkán látnak ilyen boldog babát. Mert számíthatott ránk mindig, és ezért hálás. Hallgass mindig a szívedre! Még csak annyit: ha van a közelben mami, papi, néha jól jönnek, főleg ha már nem bírják az idegeid!
2014. júl. 14. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!