Sírni hagyni? Mit csináljak?
Anyukák, segítsetek, annyira de annyira tanácstalan vagyok.
Kétgyermekes édesanya vagyok, a kicsi a napokban tölti a 8 hónapot.
És fogalmam sincs mit csinálok rosszul. Van nap amikor egyszer alszik,de van hogy 3szor.
Reggel mindig fél8körül ébred, és este 8kor van fürdés, majd szopizik és alszik. Ezek fix időpontok, és az étkezések is.
Pár napja elhagyta a harmadik alvás, aludt egyszer 10től fél 11ig, majd fél1 től max fél3ig, és utána semmi.
Két napja viszont nem tudom elaltani sehogyan sem, nagy nehezen fél1után alszik el max fél 3ig és ennyi,majd leragad a szeme,de nem hajlandó aludni.
Sem babakocsiban,sem ringatva.
Az altatás mindig is nehezen ment, egy ideig, cicin aludt,majd pihenőszékben,amikor megindult a mozgásfejlődés ringatni kellett, de szépen fokozatosan elaludt egyedül.
De 2-3 hete csak sír és sír, hiába veszem ki és nyugtatom meg, visszarakom és folytatja,majd álomba sírja magát. MAx 10 perc az egész,de engem ez nagyon zavar. Hibáéa próbáltam újra babakocisban altatni,nem sikerült, ha ringatnám,akkor feszíti ki magát a kezemből.
Mit csinálok rosszul??? Ugyanaz a menet minden elalvás előtt,peluscsere, kaja lefekvés. És mégis ilyen nehezen megy
Bár én lennék ilyen szerencsés, hogy a lányom 10 perc sírás után elaludna!
Ez nem olyan vészes szerintem.
Az enyém csak cicin alszik el éjjel-nappal.
Ha sírni hagyom nem hagyja abba, csak egyre jobban üvölt, a végén már levegőt is alig vesz, muszáj vagyok felvenni.
8 hósan van szeparációs szorongás,Anya kell neki mert ha nem lát azt hiszi elvesztél:
Illetve még mozgásfejlődés lehet!Az én fiam is ilyen volt,ha újjabb mozgást tanult meg(mászás,felállás) akkor az istennek sem volt hajlandó aludni mert állandóan azt akarta gyakorolni,csinálni de közben meg már majd leragadt a szeme!na én olyankor tetten bele babakocsiba és írány,akkor aludt nagyokat!
sajnos a sok egyuttalvasbol nalunk az lett, hogy mar 2eves elmult es most mar a sajat laban jon minden ejjel amire mi mindig felebredunk, utana reggelig majd leesunk az agyrol a ferjemmel mert mi a ket szelen, a gyerek pedig kozepen gyakorlatilag rugdos minket fel ejszakan at. en mar banom hogy ennyire raszokott az egyuttalvasra, szeretnek ket ev utan reggelig aludni, de a kisasszony sajnos nem igy gondolja. Voltak mar kiserleteink a mi agyunkrol valo leszoktatasra, de eddig kudarcba fulladt mind.
Bocs az offert. Kerdezo, szerintem nem rontasz el semmit, tobbet ugy sem tudsz tenni minthogy tartod a napirendet, segitesz neki elaludni. Ha majd atall az egy alvasra majd meg konnyebb lesz. Ahogy olvasom sokszor a tapasztalatokat, vannak konnyebb es nehezebb korszakok es vannak joalvo es kevesbe joalvo babak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!