Sírni hagyni? Szinte mindig fölvenni? Érvek-ellenérvek.
sziasztok!
Még hogy nem hisztis egy 6 hónapos? Na jó, nem olyan "anyu, vegyél autót" hiszti ez, hanem fel akarja hívni a figyelmet magára, mert unatkozik. És hogy ne unatkozna?
Nekem az első babámnál volt iszonyat rossz, mert császárom volt, amiből nagyon nehezen épültem fel a szövődmények miatt, így nehéz volt folyton körülötte ugrálni, cipelni, pláne, hogy majdnem 5kg-mal született. Ő kicsit sírósabb is volt, nehéz volt, na...
Amikor 1 éves lett, pár nappal a szülinapja után érkezett meg a kistesó, aki rögtön érdekelne. Ez is császár volt, de sokkal könnyebb,mint az előző, és olyan szerencsém volt, hogy az 1 évesem folyton gügyögött neki, simogatta, rázogatta a csörgőjét, sosem unatkozott. Nagy segítség volt.
Aztán 3. babám akkor jött, mikor a nagy 5, a kisebbik 4 éves volt. Őt a nagyanyja nagyon elkényeztette ( hosszú, hogy miért, de nem lehetett leállítani), így mikor egyszer csak nem jött többet (2 hónapos volt a kicsi), a kicsi állandóan sírt, folyton kézben akart lenni. Én viszont vissza akartam állítani a normális mederbe a dolgokat, tehát 10-15percig, ha tudtam, hogy nincs baja, hagytam sírni. 1 hónap alatt nyugodt, kiegyensúlyozott baba lett.
Az én tapasztalatom az, hogy ha kicsit sír, de nem éhes, nem szomjas, tiszta a pelus, akkor sírhat. De ha éhség miatt, vagy nagyon koszos pelus miatt sírna, azt nem szabad hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!