Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kókuszmatrac vs. Szivacs...

Kókuszmatrac vs. Szivacs matrac? Érvek-ellenérvek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 09:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem a szivacsmatrac is van olyan jo mint a kókuszmatrac. Unokatesom vett kókuszmatracot és egy napot nem aludt a fia rajta. Én lányomnak is 15cm-es szivacsmatrac van tökéletesen meg felel neki imádja.
2013. márc. 16. 09:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Elsö vagyok, meg a szivacs olcsobb is.
2013. márc. 16. 09:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én nem süpped bele a baba feje, amikor hason alszik? Én csak ettől félek.
2013. márc. 16. 09:28
 4/15 anonim ***** válasza:
nem két fiam használta és nagyon olcsó volt,de direkt nézem,hogy keményebb legyen,mert van ebből is puhább...
2013. márc. 16. 09:32
 5/15 anonim ***** válasza:

Mi kókuszmatracot vettünk, és jó volt, nem volt vele gond. Lányom 20 hónapig használta.

Utána nagyobb ágyat kapott sima szivacsmatraccal, és az is teljesen jó. Nem süpped bele, pedig már nagyobb, mint egy kicsi babácska. 3 éves lesz már, és a szivacs is tökéletesen bírja.

2013. márc. 16. 09:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Mi kókuszmatracot vettünk, 8 ezer ft volt Brendonban, 3 hónapja alszik rajta jókat a lányom.
2013. márc. 16. 09:41
 7/15 Jégtánc ***** válasza:
Mind 3 gyermekemnél kókuszmatrac volt/van.Nem ismerem a szivacsot. Nekünk ez volt a szimpatikusabb.Bevált.
2013. márc. 16. 09:43
 8/15 anonim ***** válasza:

Mi IKEA-ban vettünk szivacsmatracot. Már a második gyerkőc használja és nagyon jó. Nem süpped bele egyáltalán, mert nem puha szivacs, hanem van tartása.

Egyébként én 18 éves koromig szivacsmatracon aludtam és nem süppedtem bele:o)

2013. márc. 16. 09:46
 9/15 anonim ***** válasza:
elsö vagyok, nem süpped bele a baba feje, lányom most lesz a nyáron 3 éves és egy "lyuk" nincs a matracon. Most augusztusban jön a kisteso simán tudja ö is használni 3 éves koráig.
2013. márc. 16. 09:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi kókuszmatracot vettünk,és bevált.8 hónapos a lányom és az elejétől végigalussza benne az éjszakát:)
2013. márc. 16. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!