Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kókuszmatrac vagy "sima"...

Kókuszmatrac vagy "sima" matrac legyen a kiságyba?

Figyelt kérdés

Nem tudom milyen matrac legyen, vettünk egy kiságyat abba lesz sima matrac, de nem tudom érdemes lenne e vennünk bele kókuszmatracot? Melyikkel mik a tapasztalatok?

Tényleg olyan jó a kókuszmatrac vagy ez csak "divat"?

2008. júl. 11. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
szia. Amire pénzed van??!! De! Tökéletesen megfelel a hagyományos matrac is, ha nem puha. Ezért legalább 7-10 cm vastag legyen. Csak 2-3 évig van szüksége rá az új családtagnak.
2008. júl. 11. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem sokkal drágább a kókuszmatrac mint a sima. attól függ hol veszed. Én 5900-ért vettem 120*70 ágyba tavaly októberben. Nem atkásodik, szerintem nem is süpped a baba annyira bele. Szerintem mindenféle képpen megéri.
2008. júl. 12. 07:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Bár a kókuszmatracot egészségesebbnek mondják, nekem inkább negatív tapasztalataim vannak.

Először is kókuszrostnak van egy elég speciális szaga. Engem nagyon zavart.

Úgy éreztem, hogy a kókuszmatrac túl kemény, télen talán hideg is (ez most nem lenne gond! :o) és nagyon vékony az a vatelinszerű anyag, amivel bevonják magát a kókuszt, ezért szerintem még szúr is! Mi épp ezért csak derékaljjal használtuk, de mikor megszületett a kislányom úgy döntöttem, hogy továbbadom a kókuszt és vettünk egy hagyomásnyos szivacsmatracot.

2008. júl. 12. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!