Kókuszmatrac vagy szivacs matrac?
Figyelt kérdés
Ti mit mondotok megéri megvenni a kókuszmatracot sokat számít? nektek mik a tapasztalaitok?2012. okt. 18. 08:35
1/5 anonim válasza:
kókuszon nem aludt egyik sem rendesen
szerintem az túl kemény volt nekik
lecseréltem szivacs 5cm sokkal jobban aludtak
pedig mind a 3 gyerekemnél megpróbáltam de egyiknek sem kellet
2/5 gabszem válasza:
szerintem ha kókuszt veszel akkor érdemesebb egy drágább, minőségibb matracot venni. Mi a Brendonban vettük a legolcsóbb kókuszmatracot (10e ft volt) és gödröket fekszik ki benne a baba. Szerintem a második gyereknek egy jó minőségű szivacsmatracot fogunk venni. Amúgy a kókusz matrac mellett szól, hogy szellőzteti magát és mégse műanyag, mint a szivacs.
3/5 anonim válasza:
tudom,hogy a kókusz mennyire egészséges,stb,-de több ismerősőm is kicsrélte végülis sima szivacsra,mert nagyon keménynek találták,és nem aludtak jól a babák rajta.
És amikor nálunk volt aktuális a dolog,én is magtapogattam és háát nekem sem volt szimpatikus.
de van akinek meg nagyon bevált.
4/5 anonim válasza:
szivacsmatraca van kislányomnak.
5/5 anonim válasza:
Na nálunk meg az van, hogy a kiságyába kókuszmatracot vettünk kisfiamnak, mikor megszületett. Most 3 éves, már átalakítottuk az ágyát leesésgátlóssá, és még mindig ugyanazon a kókuszmatracon alszik. Nagyon bevált, sőt, ha szivacson alszik valahol máshol (vendégségben, szállodában), akkor egész éjjel forgolódik, és nem alszik jól. De itthon... mint akit fejbe vertek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!