Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mások hogyan csinálják ezt?

Mások hogyan csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Kisbabánk 4 hónapos,fenekesen felforgatta az életemet.Apjánál 10 perc játéknál tovább nem marad meg,más segitségünk nincs.Este 10-ig van úgy hogy 3 órát altatom éjjel csomószor kel reggel nincs eröm felkelni vagy lezuhanyozni se napközben csak babakocsiban alszik esöben is ki kell vinni és egész napos foglalkozást követel.-Amit nem értek egyik ismerösöm minden hétvégén buliban van -3 gyereke van és az egyik 7 hós.Elözö szombaton ugy voltak egy családi háznál buliban a férjével hogy a baba este elaludt bent a házban a mobilágyban majd mikor éjjel 1kor vége volt a bulinak kivették az alvó babát és kocsival hazavitték.Most a barátnöivel ment bulizni-1 hétre rá-ugy hogy a férje van otthon a kicsivel-és ha felriad a férje is ugyanugy meg tudja nyugtatni etetni stb-én ezt nem értem.nálunk én az anyja sajnos pótolhatatlan vagyok -főleg az esti alvás elött-aztán ha 3 óra altatás után este 10 -kor elalszik akkor úgy esek az ágyba mert tudom mi vár rám másnap meg beszélnni se tudok a fáradtságtól-nemhogy buli!és nekem csak 1 babám van neki 3!Szerintetek én csinálok valamit rosszul ?????
2014. júl. 12. 08:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Kedves elsö válaszoló!akkor most elmondom mi zavart abban amit irtál:nem vagyok irigy nem azért irtam le ezt a történetet.hanem arra gondoltam(igy elsö babás anyaként)hogy másképp kéne a gyereket szoktatnom nevelnem magyarul elkényeztettem azért ilyen kis kényes.tehát tanácsokat vártam nem pedig azt hogy változtass de ne irigykedj.....ennyi.
2014. júl. 12. 22:52
 22/22 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, elég sok problémád volt a válaszommal, most meg már csak ez? Na mindegy. Én csak jó szándékkal írtam, amit írtam, de te tipikusan az az ember vagy, akinek csak az a jó válasz, amit hallani akar.
2014. júl. 13. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!