Édesanyák! Újszülött babánál milyen ajándéknak örültetek a legjobban?
Egyik rokonoméknál nemrég született meg a baba. Mi külföldön élünk a férjemmel, és nemsoká megyünk látogatóba. Készítek egy kézzel kötött tiszta gyapjú takarót, ez biztos, hogy legyen valami "személyes"/kézzel készített is, meg persze gondoltam ilyen alap dolgokra mint kis ruha, cipőcske, stb.
Nagyon sablon dolgok ezek? A rokonomék nem állnak túl jól anyagilag, bár a szüleik segítik őket. Mi az, aminek még örülhet az ember, de nem feltétlenül veszi meg magának?
Rákérdezni nem szeretnék, mindenképp meglepetésnek akarom. Így kíváncsi lennék, ti minek örültetek/örülnétek a legjobban pici baba mellett!
Edesamyam is takarot keszitett a fiamnak aminek nagyon orultem :)
Aztan meg kapott a fiam kis ruhakat. Igaz abbol volt eleg,mert en gondosan bevasaroltam neki. En aminek meg nagyon orultem az a pelenka volt. Majdnem mindenki ki jott hozzank latogatoba,hozott pelenkat. Abbol ugysem tudok annyit venni,hogy eleg legyen.
Pelenka és popsitörlő sosem elég.
Cumisüveg-sterilizáló is igen hasznos lehet, ha még nincs nekik, vagy ilyen forgó zenélő a babónak az ágy fölé.
Ó mennyi válasz :))
Pelenkát nem szeretnék adni, mert nem tudom, milyet használnak. Esetleg 2-3 hónap múlva, ha megvan, hogy mi vált be, melyiket szeretik.
Linkelnétek ilyen pihenőszéket meg játszószőnyeget ? :)
Bocsi a buta kérdésekért, nincs még gyermekem és a családban is ez az első alkalom, hogy baba van, így halvány lila fingom nincs mik ezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!