Édesanyák! Milyen ajándéknak örülnétek a legjobban 10 és 15 év közötti gyermeketekről születésnapotokra?
Tudom, hogy ez a kérdés nem a Babák témakörbe tartozik, és ezért elnézést is kérek minden Édesanyától, de a Kamaszok témakörben nem kaptam rá normális választ, és főleg Anyukák véleményére lennék kíváncsi. :-)
Előre is köszönöm a válaszokat, egy kamasz lány!
én mindenképp saját készítésű ajándékot adnék
pl. fűznék gyöngyöt (karkötőt, nyakláncot) vagy csinálnék valami használati tárgyat a konyhába (zsebkendő tartó) a neten lehet jókat találni, ahol az is le van írva hogyan kell elkészíteni
8,5 éves kisfiamtól reggelit kaptam születésnapomra :=) Lelopakodott a konyhába, megterített, készített kávét és mindent szépen odakészített az asztalra. Gyönyörűen indult a napom!
Azt gondolom, hogy ezt 10 és 15 éves korban is lehet "ajándékozni", legfeljebb egy kis dekorral (pl. egy szál virág a kertből) az anyukák bizonyosan elolvadnak a meghatottságtól.
[link] a ládikó a lényeg
vagy lehet festeni üvegmécsest is, amúgy a papírzsepi tartó alapanyagait meg tudod venni 100 forintos boltban
még mindig első
Majd írd meg azért kérlek, hogy mi lett végül, esetleg képet is csatolhatsz :)
Szerintem is a saját készítésű ajándék a legjobb. Esetleg lapozzatok át a tesóddal pár Praktika magazint, nagyon jó ötleteket lehet onnan meríteni.
Második vagyok. Én is tele vagyok rajzokkal, gyurmafigurákkal, papírvirágokkal, gyöngyös láncokkal - persze, gyönyörűek, nekem készültek, de végül is egy dobozban "üldögélnek", néha megnézegetem, olyankor pityergek is egy kicsit, de ugyanakkor elég is ennyi saját készítésű ajándék.
Mondom én, ne költekezz, hanem lepd meg egy finom reggelivel vagy (azért a 10 -15 év elég tág intervallum) ha idősebb vagy, akkor már akár egy ebéddel vagy vacsorával. Meglátod, sírni fog a meghatottságtól (persze, ha nem döntöd romba a konyhát :=) )!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!