Igen, végre egy kismanót tarthatok énis a kezemben! Mesélnétek nekem a ti gyermeketekről? Azokról a nagyszerű pillanatokról? (:
Pl. arról, amikor este 10-kor a 2 m2-es teraszon tologattam babakocsival úgy, hogy letettem egy seprűt keresztben a földre, hogy bakkanjon a feje? :DDD
Nagyszerű pillanat annyi van, hogy fel se lehetne sorolni. Így utólag már ezek is tök viccesek. De emlékszem, akkor egyáltalán nem találtam humorosnak, mert volt kint vagy 10 fok. Szétfagytam. :D
Már bocsi, de neked manód van, nekünk gyerekünk?
Hát elég nehéz most még nincs 1 éves a kisfiam, sokat vagyunk kettesben. Most jön a hideg és ő most nem szeret már öltözködni, szinte minden séta előtt tiltakozik, próbálom nem felvenni a hangzavart. Most már elkezd ő is játszani velem, nagyon édes, viccelődik velem, elbújik, de én látom, hogy várja, hogy megijesszem a kukuccsal. 8,5 hónapos egyébként, de nem könnyű, valjuk be. Persze imádom, hogy ne imádnám. Este mikor leteszem, legszívesebben reggelig nézném, ahogy alszik.
az én fiam 2évesen nyitotta meg előszőr a zuhanyt,ami fel van akasztva, (még jó,hogy mindig hidegre állítom),így a kapott a fejére :)
azóta nem nyúl a csaphoz
Hat az en kis Manokam meg csak 6 honapos, de rengeteg szep pillanatunk van:)
Az elso es legfontosabb, mikor eloszor meglattam :) Aztan ahogy novoget es ugyesedik, egyre tobb dolgot csinal. Mindig mosolyog (Kiveve ha faj valahol) hangosan nevet, jatszik. Szoval az ember majd elolvad tole:)
A hat honap alatt most volt az elso ugymondd almatlan ejszakam miata, mert jon a foga es faj neki. Most nem volt tul vidam elmeny de majd az ido megszepiti :)))
Nem tudom konkretan ilyesmikre gondoltal-e de eek nekem nagyszeru pillanatok:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!