Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igen, végre egy kismanót...

Igen, végre egy kismanót tarthatok énis a kezemben! Mesélnétek nekem a ti gyermeketekről? Azokról a nagyszerű pillanatokról? (:

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

konkrétan?

mire gondolsz?

2010. okt. 18. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pl. arról, amikor este 10-kor a 2 m2-es teraszon tologattam babakocsival úgy, hogy letettem egy seprűt keresztben a földre, hogy bakkanjon a feje? :DDD

Nagyszerű pillanat annyi van, hogy fel se lehetne sorolni. Így utólag már ezek is tök viccesek. De emlékszem, akkor egyáltalán nem találtam humorosnak, mert volt kint vagy 10 fok. Szétfagytam. :D

2010. okt. 18. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Már bocsi, de neked manód van, nekünk gyerekünk?

Hát elég nehéz most még nincs 1 éves a kisfiam, sokat vagyunk kettesben. Most jön a hideg és ő most nem szeret már öltözködni, szinte minden séta előtt tiltakozik, próbálom nem felvenni a hangzavart. Most már elkezd ő is játszani velem, nagyon édes, viccelődik velem, elbújik, de én látom, hogy várja, hogy megijesszem a kukuccsal. 8,5 hónapos egyébként, de nem könnyű, valjuk be. Persze imádom, hogy ne imádnám. Este mikor leteszem, legszívesebben reggelig nézném, ahogy alszik.

2010. okt. 18. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem épp tegnap történt egy visszagondolva nagyon vicces dolog.Kislányom 14 hónapos,és kiskádba fürdünk. Fürdés közben gondolt egyet,és kihúzta alul a dugót.A többit tessék elképzelni. :-)
2010. okt. 18. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
:) Amikor enyém nagylány először húzta ki a dugót, sikítva nyújtogatta a karját, hogy vegyem ki, mert nagyon beparázott a szörcsögéstől. Volt vagy 9 hónapos. :DD
2010. okt. 18. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

az én fiam 2évesen nyitotta meg előszőr a zuhanyt,ami fel van akasztva, (még jó,hogy mindig hidegre állítom),így a kapott a fejére :)

azóta nem nyúl a csaphoz

2010. okt. 18. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
nagyszerű pillanat sajnos most egy jut az eszembe, csak azért mert egész nap ezen aggódom... 16 hónaposom nagyszerűen megfogta a temetőben a mécsest, amelyiknek kupakja van.... nagyszerű volt. leégette 3 ujját is. :( holnap viszem újrakötözésre a heim pálba.
2010. okt. 18. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Amikor hét hónaposan odamászott hozzám......még a könnyem is kicsordult a meghatódottságtól :)
2010. okt. 19. 07:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Hat az en kis Manokam meg csak 6 honapos, de rengeteg szep pillanatunk van:)

Az elso es legfontosabb, mikor eloszor meglattam :) Aztan ahogy novoget es ugyesedik, egyre tobb dolgot csinal. Mindig mosolyog (Kiveve ha faj valahol) hangosan nevet, jatszik. Szoval az ember majd elolvad tole:)

A hat honap alatt most volt az elso ugymondd almatlan ejszakam miata, mert jon a foga es faj neki. Most nem volt tul vidam elmeny de majd az ido megszepiti :)))

Nem tudom konkretan ilyesmikre gondoltal-e de eek nekem nagyszeru pillanatok:)))

2010. okt. 19. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!