Akinek kisfia született, milyen ajándéknak örült a legjobban?
Nekem lányaim vannak, nem vagyok otthon a fiús cuccokban. Most fog szülni a legjobb barátnőm, kisfia lesz.
Ajánljatok valami ajándéknak valót légy szíves!
Köszönöm!
szia
én az olyan ajándék örültem mindig ami fogyóeszköz.
Pelenka, popsitörlő. Vagy kaptunk vásárlási utalványt is, annak is örültem.
A ruhának nem örültem, valahogy nem olyan volt amit szívesen ráadtam volna a gyerekeimre. Talán 1-2 volt jó.
Néhány játék is jól jött, vagy könyv.
Amik nálunk bejöttek: ikeás takaró, kistányér, mintás textilpelenka, rágókák, csörgők, mesekönyvek, fürdőjátékok és persze a pelenka, popsitörlő, amit én kaptam az a gyümölcs vagy gyümölcslé.
Ami tök felesleges volt, az a 6 póló, amit anyósom a kínaiban vásárolt, nyár közepén, tehát, még azt se lehetett, hogy a bodyra adom. 1 mosás után úgy néztek ki, mintha már agyon lettek volna hordva. A 100. zokninak se örültem, nagy lába van a fiamnak, nem is tudtam ráadni.
Ha szeretnél ruhát venni, akkor esetleg body, de nagyobb méret. Ez mindig kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!