7 hete szültem császárral és még nem volt azóta menstruációm. Még szoptatok. Mikor van itt az ideje szülés után? Vagy ez változó?
szia!
Én is császáros voltam,s nekem 2 hónap múlva jött meg a menszim,s azóta is rendszeres.
Nekem az első szülés után hála a Jó Istennek csak 8 hónap múlva jött meg (27 hónapig szoptattam).
Most 3 hónapos a pici fiam, még nem jött meg, de néha fájdogál a hasam alja menzesz-szerűen. Nagyon remélem, hogy még nem azért!!!
Ja, amúgy egyik sem császáros, de nem tudom, van-e összefüggés. Mármint, hogy a császárosoknak hamarabb megjön. Szerintem nem.
ok, köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam most!
Nekem is első baba most lesz 2 hónapos.
Boldog babázást mindenkinek
1 éves a babám még szopizik, 8 hónapos korában jött meg először... Úgyhogy ne parázz:)
Boldog Babázást!
Szia!
Én is 7 hete szültem császárral!:)Még nekem sem jött meg,de azt mondták nem is nagyon fog még szoptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!