Fkiszti kérdése:
A kisfiam már csak reggel és este szopizik egy kicsit, viszont én még mindig a "szoptatós" fogamzásgátlót szedem (Azalia). Így ugye nem lehetek terhes? Menstruációm még nem volt a szülés óta.
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 15:39
1/4 anonim válasza:
Ha rendesen szeded, akkor véd. Ezt a tablettát nem csak szoptató nők szedhetik, hanem olyanok is, akik nem szedhetnek ösztrogén tartalmú tabit. "elsősorban a hímivarsejteknek a méhbe jutását gátolja"- idézet a tájékoztatóból :)
2/4 anonim válasza:
Hát, én meg úgy tudom, hogy a rendszerességen van a hangsúly.Az már nem rendszeres szoptatás!Nekem el is mondta az orvos, hogy csak akkor véd, ha folyamatosan szoptatsz.Én már hallottam olyat, hogy valaki terhes lett, mert már csak naponta egyszer szoptatott, pont ezen az oldalon írt, teljesen felháborodva.Nem akartak tesót, és az orvos neki nem mondta el, hogy ilyenkor már olyan, mintha szőlőcukrot szedne pl.
3/4 anonim válasza:
Ja! Naponta 2x szoptat, az nem rendszeres... Ne már! 2 éve ezt szedem, a lányom már "csak" alvás előtt cicizik... mégis véd , eddig én aztán olyan vagyok, hogy akkor is teherbe esem, ha a férjem rám néz :) Amíg valamennyit is szopik a babád, ne szedj ösztrogén tartalmú tablettát, mert az átmegy a tejjel a kicsibe is!
4/4 anonim válasza:
Persze hogy nem szedhet mást! Szoptatás mellett nem is lehet mást szedni.Lehet máshogy is védekezni.Te tudod kérdező, csak ne lepődj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!