Láttátok ma reggel a Csak Csajokat (RTL Klub reggel 9-től 10-ig)? Mit mondtak a szülés utáni testsúly többletről?
Nem tudtam nézni a kisfiamtól, csak a végét kaptam el, hogy hormonális probléma, ha szülés után a szoptatás alatt nem fogyunk. Akkor szakemberhez kell fordulni. Hát én egyáltalán nem fogytam a szoptatás alatt (6 hónapig), sőt 1 deka sem mozdul rólam, pedig már elmúlt 9 hónapos a kisfiam. Heti 3 alkalommal járok edzőterembe is, keményen csinálom, mégsem mozdul semmi. Akkor valami hormon probléma?? 6-7 kiló maradt rajtam.
Nem tudjátok mit mondtak erről a reggeli műsorban?
Előre is köszi!
Én is a végét kaptam el, de mintha azt mondta volna, hogy egészséges táplálkozás mellett fogyni kell szoptatás alatt, hiszen a baba elveszi a a plusz kalóriákat a szoptatások miatt. Hormonprobléma, ha egészséges táplálkozás mellett nem fogy a szoptató anyuka.
Én fogytam rengeteget, de a ciklusom felborult, ragya a bőröm-akkor ez is valószínű,hogy hormonprobléma.
Köszönöm!
Nézem az RTL oldalán, hátha holnapra fent lesz a mai adás.
Én egészségesen táplálkoztam szoptatás alatt (és most is), igaz egy héten kétszer megeszem 1-2 kocka csokit v. gyümölcsös joghurtot, de szerintem ez belefér az egészséges étkezésbe, nem ez miatt nem megy le:-(
A peteérés (tehát a menstruáció) hiánya teljesen felborítja a hormonokat.
Nekem 14 hónapra jött meg, még mindig szoptatok. Addig csak híztam én is egyfolytában. Már kétszer megjött azóta és amellett, hogy kicsit jobban odafigyelek, hogy mit eszem már 4 kilót fogytam. (tornázni még nem volt lelki erőm)
Ja és azóta már nem vagyok annyira feszült és ingerült sem, szóval nálam a hormonok dolgoztak rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!