Láttátok ma reggel a Csak Csajokat (RTL Klub reggel 9-től 10-ig)? Mit mondtak a szülés utáni testsúly többletről?
Nem tudtam nézni a kisfiamtól, csak a végét kaptam el, hogy hormonális probléma, ha szülés után a szoptatás alatt nem fogyunk. Akkor szakemberhez kell fordulni. Hát én egyáltalán nem fogytam a szoptatás alatt (6 hónapig), sőt 1 deka sem mozdul rólam, pedig már elmúlt 9 hónapos a kisfiam. Heti 3 alkalommal járok edzőterembe is, keményen csinálom, mégsem mozdul semmi. Akkor valami hormon probléma?? 6-7 kiló maradt rajtam.
Nem tudjátok mit mondtak erről a reggeli műsorban?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Elnézést az utolsóktól, csak most tudok újra itt lenni.
14:44-től kérdezném, hogy a barátnőjének mennyi súlyfeleslege maradt szülés után 1 évvel? Csak mert gondolkodom hogy én is elmegyek dokihoz, de nem fog kinevetni, hogy mit akarok én 6-7 kiló többlettel? Az normális, mert megváltozik a szervezetünk szülés után stb., stb., stb.??
Vérvétellel kimutatható a pajzsmirigy probléma?
A barátnőmnek 15 kg súlyfeleslegje volt és egy magándokihoz ment el. Megvizsgálta és vért is vett tőle és mondta, hogy 80%, hogy a pajzsmiriggyel van a gond és pár nappal később ezt igazolta a vérvétel is.
Ha megnézed a tüneteket és magadra ismersz, akkor mindenképp megér egy vizsgálatot, ha pedig kiderül, hogy mégsem legalább megnyugodsz.
Szerintem 5-6 kg-mal is komolyan fog venni a doki, mert ha torna és helyes étkezés mellett sem mennek le, akkor valami gond csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!