Kisbabás anyukák van valaki hasonló szituációban?
4hós már reggel 6kor kiabál, hogy játszani akar? :)
Nappal aludj mikor ő. Indulj el vele babakocsival, de ne menj messze. Mikor bealszik irány haza, a szobában is aludhat babakocsiban, és te is addig aludj mellette. Vagy akkor délután/hétvégén apa/nagymama vegye át a babát több időre, míg te alszol egyet.
Én a lakásban altatom babakocsiban napközben, vagy elektromos babahintában. Ameddig a hinta megy, addig alszik:)
Nekem is 8 hónapos koráig kelt éjjel 1-2x.
Ez van, ey gyere ezzel jár, túl kell élni.
Virrasztottam éjjel, mert nem egyszer felkeltcéjjrl, s nem aludt vissza csak 2-3 óra után.
Éjjel tuti,h játszani kel fel? Miből gondolod?
Vhogy meg kéne próbálnod nappal elaltatni a lakásban. Pl. ringasd egy darabig, ha elalszik próbáld meg lerakni. Az biztos nem megy sokáig,h csak a babakocsiban alszik.
Mért babakocsiban altatod napközben?
Amikor látod hogy fáradt, feküdjetek le a franciaágyra, szoptasd meg fekve és már alhattok is mindketten. A babakocsi tologatása elég fárasztó hulla fáradtan, ez tény. :)
VAgy vegyél egy plafonra akasztható babahintát, pl. Adamo (www.adamo.hu biztosan külföldön is kapható ilyesmi), nálunk az lengedezett szinte megállás nélkül és aludt benne a pici.
A kóros kialvatlansághoz bizonyos szintig hozzá lehet szokni (bár négy hónap alatt szerintem nem éri el az ember ezt a szintet), nálunk sajnos más okból kifolyólag (betegség) volt egy fél év, amikor a gyerekem 20 percenként megébredt és üvöltött, és akkor már volt két másik. Sajnos nálam testi tünetek és rosszullétek egyaránt jelentkeztek (volt hogy nap közben összeestem álló helyzetből, három gyerekkel egyedül otthon, szerencse hogy nem történt baj, és hasonlók...)
Szóval mindenképp fontos hogy pihenj! Meg kell találni a módját, ha máshogy nem, hétvégén apa elviszi babakocsival két-három órákra és addig Te alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!