Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti is utáljátok, ha egy...

Ti is utáljátok, ha egy gyermektelen barátnőtök annyira okos?

Figyelt kérdés
Egy éves a kislányom és a barátnőm mindenben mindig kioktat, lefitymál, elmagyaráz... Annyira unom és utálom ezt, hogy már nem is szívesen beszélek vele semmiről. Szerinte olyan baromi egyszer egy gyerekkel minden, holott neki nincs is gyereke és nem is volt soha. Mert, hogy az anyja a testvérével így meg úgy csinált és, hogy könnyű volt stb. Nem ő csinálta, honnan is tudja, hogy könnyű volt e... Szerinte egyszerű babakocsival nagy bevásárlást tartani tömegközlekedéssel, mert az anyja is megoldotta és ez nem nehéz dolog. Hát én már ott tartok, hogy őszintén kívánom neki, hogy szülessen gyereke és élje át, amikor napokig nem alszik, aztán öltöztetheti fel és indulhat vásásrolni babakocsival magaslépcsős buszra felszállva, aztán a boltokba be se fér a babakocsi, utána legyen nála 20 kg cucc amit megvett és szálljon vissza vele a buszra hulla fáradtan... Nektek van ilyen okos ismerősötök?
2014. júl. 8. 10:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

1. Én nem panaszkodtam!

2. Véleménye lehet mindenkinek, de ne oktasson ki minden nap a dolgaimról!

3. Eddig én is panelben laktam és a 4.re cipeltem a cuccokat!

4. Senki nem arról beszélt, hogy panaszkodok vagy akármit is nehezen csinálok meg, hogy most azt mondjátok, hogy van aki 2-3 gyerekkel csinálja. Ő egyszerűen csak magától belém köt a dolgaiban, úgy hogy senki se kérdezte tőle.

2014. júl. 8. 13:34
 12/14 A kérdező kommentje:
dolgaimban*
2014. júl. 8. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Annyira ismerős ez..Én egyszerűen megmondtam neki, hogy kíváncsi leszek, ha neki lesz gyereke hogyan fogja majd csinálni, de biztos jobban. Sajnos nekem is volt nem egy nem kettő akit igaz barátnak gondoltam, de mikor terhes lettem elfordultak, felém se néztek. Mert ugye én nem jártam el állandóan éjszakázni meg bulizni. És bosszantott ez az egész, hogy ennyit ért több mint 20 év barátság...
2014. júl. 8. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen "barátnőm",bár ő más témában de kioktatott és ő gyerekes volt!

gyorsan le is építettem vele a kapcsolatot!

Én úgy gondolom,hogy onnantól kezdve ha már feszélyez engem a vele együtt töltött idő akkor ő már nem igazi barát,nincs szükségem rá!

2014. júl. 8. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!