Ti is utáljátok, ha egy gyermektelen barátnőtök annyira okos?
Igen, én is utálom. Nekem a sógorom ilyen fene "okos".
Én is csak azt tudom kívánni neki, hogy tudja meg milyen mikor az embernek gyereke van, és tapasztalja meg a dolgokat. És ez most abszolút jó kívánság, mert szeretnének babát, dolgoznak is rajta, csak sajnos még nem jött össze nekik.
Kíváncsi leszek majd akkor mennyire fog változni a véleménye.
Teljesen más kívülről látni dolgokat, vagy benne lenni bizonyos szituációkban.
már véleményet sem mondhat senki ugye?
igen, te jobban tudod, ő meg semmihez sem ért.
folytasd, és egy barátod se lesz!
21 hónapos a lányom. Bár a kioktatást én se szeretem,de én is magaslépcsős busszal is járok bevásárolni.Egyik,hogy nem veszek 20kiló cuccot,mert a gyerek is 12kiló,plusz a kocsi is kb annyi,vagy több.Ha megterhelő busszal vásárolni,menj gyalog,hisz babakocsit viszel és mehetsz akár de és du is minden nap.Én úgy szoktam.És ráadásul nekem a 4.emeletre kell felhozni a csomagot és a gyereket,mert lift nincs.Én hátizsákba pakolok,azt magamra teszem és úgy fel a buszra,meg fel a 4.-re is.Így azért szerintem annyira nem húzós a babakocsival való buszos bevásárlás se.
Tehát végülis én is utálom ha valaki nagyon okos,de az is unalmas lehet ha valaki mindig sajnáltatja magát.Más anyukának se könnyebb,és gondolj bele többen ezt 2-3 gyerekkel csinálják,mégse panaszkodnak.
Ugyan nekem sincs még gyerekem, de rengeteget olvasok itt, és azért nagyjából képben vagyok. Ha én mondok valamit, vagy tanácsolok, biztos nem leszólásból, meg nem rosszból...
Szóval nem hiszem, hogy ő is csak okoskodásból mondja, szerintem csak segíteni akar...
Megértelek. Könnyű azzal dicsekedni, hogy az anyjának milyen egyszerű volt. Egyébként megkérdezném anyukáját is, hogy mekkora boldogság volt felszállni a tömött buszra babakocsival meg 3 szatyorral, és biztos, hogy a gyerek is akkor a legnyűgösebb, akkor kakil be, vagy bukja le a ruháját...stb.
Én a bezzeg a mi időnkben típusú monológokat viselem nehezen. Falura költöztünk, de itt sok idősebb ember nem igazán érti meg, hogy ha anyuka nem kapálja naphosszat a kertet, attól még ugyanannyi dolga van, csak már más, mint az ő idejükben. (pl.:tanul, több időt tölt a gyerek fejlesztésével...stb, amit ugye kívülálló nem lát).
Nekem is volt egy "barátnőm", akitől egyfolytában azt hallgattam, hogy de jó nekem, mert én legalább otthon vagyok. Meg, hogy anyukája szerint a mai lányok már nem bírnak annyit. Már nem tartjuk a kapcsolatot, nem csak ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!