Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beadassam-e a H1N1 oltást?

Beadassam-e a H1N1 oltást?

Figyelt kérdés
1éves a fiam,közösségbe nem jár,csak akkor ha közértbe megyünk így nem tudom,hogy beadassam-e neki a H1N1 oltását.Néha úgy vélem igen,néha meg nem.Doktornőnk tanácsolja,de Anyám hallanise aar róla.Családunk többi tagja sem adta be.Szerintete?
2010. jan. 6. 17:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi nem adattuk be a 19 hós picinek,viszont a családot körbeoltattuk(anya,apa,nagy tesó)
2010. jan. 6. 19:30
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Miért ne adatnád be? Ha egyszer a doki javasolja, inkább rá hallgass mint az anyukádra, azért ő mégiscsak jobban ért hozzá (hacsak anyukád nem orvos :)) Nem értem akik ellenzik, azok a kötelező oltást se adatnák be ha nem lenne muszáj? Eddig az oltástól még senkinek semmi baja nem lett, viszont a járvány szövődményeibe jópáran belehaltak, vagy legalábbis súlyosan lebetegedtek. Minek kockáztassunk ha egyszer el lehet kerülni?
2010. jan. 6. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Látod még az orvosok se tudnak önteni akkor mi, hogy tegyük. Az én orvosom meg azt mondta, hogy inkább ne adassuk be.(18 hónaposak vagyunk. De a szülőknek igen.
2010. jan. 6. 20:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!A párom,én be vagyunk oltva.1 éves kislányomnak most adattam be.Dokik,gyógyszerész,vegyész/!/ismerös javasolja.

Mindenki attól fél,mi lesz a mellékhatás x év múlva?A lényeg,ez a legyengitett virus,tehát ha esetleg elkapja a baba akkor is ezt kapja el,csak komolyabb gond lehet belőle.Megelőzés?Hogyan?Ez nem egy nátha,hanem virus.Mindenkit meg nem tudsz elkerülni.Családtag,szomszéd ,boltos stb.Különben a tv ettöl hangos milyen hülyeségeket írogatnak itt/és más fórumokon/ róla.Szerintem a pároddal döntsd el,ez a lényeg!!!!!

2010. jan. 6. 20:57
 15/16 A kérdező kommentje:
De én magamnak beakarom adni,de a gyerenek is fontolgatom.Mégsem tudok dülőre jutni!
2010. jan. 7. 18:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg pár olyan hozzáértőt (gyerekorvos, háziorvos, nőgygyógyászod, ismerős orvos, a gyógyszertáros) akiben bízol és azok alapján döntsetek! az emailen érkező ki tudja honnan származó sokszor egetverő baromságoknak meg ne higyj!
2010. jan. 8. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!