Mennyi pénzből éltek meg havonta 1-2 gyerekkel?
Elnézést, nem akarok senki pénztárcájában turkálni, aki nem akar ugysem válaszol. Viszont érdekelne ki, hogyan es mennyi pénzből él meg hátha valamit nem jól csinálunk.
Nálunk 1 gyerek van ( 11 hós ) és apa, anya. A férjem keresetéből élunk és az én gyedemből, ami össz. kb. 300e Ft havonta. Bizony néha nem elég, pedig főzök, nem járunk szinte sehova, a kisfiam ruháit kaptuk szinte mindet eddig. Hol faragjak még?
kedves 13.46 !
azért mert kevesebb pénzből élünk, és nem tudom megvenni a Brendonban, vagy a C&A-ban a ruhákat a gyerekre, attól még nem éhezünk, és ennyi "luxust", had engedjünk meg már magunknak, hogy internetre + kábeltévére fizetünk 3900 Ft.
köszi
Kedves utolsó!
Az internet nekünk 2500Ft,viszont pénzben kifejezve ennél sokkal több haszna van.(Tehát a szellemieket nem is számolom.)Az olcsó vásárláson kívül sok hivatalos dolgot lehet intézni,de legalábbis megalapozni az elintézését,én pedig ezeken kívül gyerekruhát árulok neten,amivel a net áránál kb 10x több bevételem van.
Attól pedig,h valaki albérletben lakik és turkálóból öltözködik,havi 2-3E Ft plusz még nem jelentené automatikusan a saját lakást és a butikruhákat.Egyébként pedig akik írtak,azok -általában- nem panaszkodtak és pénz kunyeráltak,hanem annyit írtak,h havi 300E-nél kevesebből is meg lehet élni.
Igen ilyenkor mindig azzal jönnek,hogy net-re bezzeg van.De azt nem veszik figyelembe(mert nem gondolnak jobban bele)hogy a gyerekeknek KELL a net.A lányomnak rendszeresen kell az irodalomhoz és a rajzhoz oldalakat letölteni.Van úgy hogy még az is ki van kötve honnan!!!
nah ugye azt ki is kell(ene)nyomtatni.úgyhogy nem biztos hogy csak azért van net mert szórakozni akarunk.De igaza van az egyik válaszolónak.Ennyi had járjon már nekünk is!
én is egyedül nevelek 2 gyereket.Engedtessék már meg hogy 3900 ft-ért ne csak tanuljunk,hanem szórakozzunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!