Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pénzből éltek meg...

Mennyi pénzből éltek meg havonta 1-2 gyerekkel?

Figyelt kérdés

Elnézést, nem akarok senki pénztárcájában turkálni, aki nem akar ugysem válaszol. Viszont érdekelne ki, hogyan es mennyi pénzből él meg hátha valamit nem jól csinálunk.

Nálunk 1 gyerek van ( 11 hós ) és apa, anya. A férjem keresetéből élunk és az én gyedemből, ami össz. kb. 300e Ft havonta. Bizony néha nem elég, pedig főzök, nem járunk szinte sehova, a kisfiam ruháit kaptuk szinte mindet eddig. Hol faragjak még?

2010. jan. 6. 17:26
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
27%
Mi 3-an vagyunk, de a lányom már nem kicsi, 17 éves, mindketten dolgozunk a férjemmel, kb 450e-ből élünk egy hónapban, ebből 150 hitelt fizetünk havonta, de így is szűkösen vagyunk néha. Van aki ennél több pénzből is nehezen él, mert olyanok a kiadásai/igényei... Van aki pedig kevesebből is jól elvan. Mindenkinél más ez.
2010. jan. 6. 17:41
 12/35 anonim ***** válasza:
50%
Mi is 300e-ből élünk 3-an és még félre is tudunk rakni. Szerencsére semmiről nem kell lemondanunk, de a gyereknek börzén veszek ruhát és mi is mindig nézzük, hogy mi akciós. Lakás saját, 40 nm, 35e hitel+rezsi, 2 autót tartunk fenn.
2010. jan. 6. 17:41
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

160ból élünk 4es

Nagyobbik gyerek egyetemen van, kisebbik pedig még csak középiskolában.

2010. jan. 6. 17:42
 14/35 anonim ***** válasza:
64%

Mi egy 400 ból élünk, és nekünk se megy a spórolás.

200 a rezsi + hitel+ autó. Negyedévente + 30 kiadás

2 autót benzinezni + gyerek + a kaja

És állandóan beüt valami plusz.

Én tisztelem aki 180 ból még spórol is, lenne tudni a titkát.

2010. jan. 6. 17:43
 15/35 anonim ***** válasza:
62%

Már megbocsáss, de más földhöz verné a seggét ha ennyi lenne a havi bevétele. Ha nekünk ennyi lenne, akkor vígan megélnénk. Mi 4-en élünk 150-160ezrből. Ebből 70e a lakáshitel és kb 60e a rezsi. Most gondolkodj....

Nézz szét, hogy milyen haszontalan dolgokra szórjátok el a pénzt és máris tudsz spórolni.

Bocs a kirohanásért, nem irígykedem, de felbosszantmikor ilyeneket írnak. Akár sok nyugdíjas, aki annyi baromságot vesz és panaszkodik nincs pénze...

2010. jan. 6. 17:43
 16/35 anonim ***** válasza:
48%
Mi egy gyerekkel(1 éves) kb 130 ezerből élünk, és albérletben! Rezsivel együtt ez az összeg most így télen kb 80ezer! És akkor még kell kaja, a gyereknek pelenka és egyebek, a ruhákat kapjuk és/vagy aukciózom olcsón. Én mellette szívbeteg vagyok, gyógyszert is kell szednem, az se olcsó! Akkor én és a hasonló vagy még rosszabb helyzetűeknek sokkal nagyobb aggódnivalójuk lenne, mint neked! Úgyhogy kedves kérdező már ne is haragudj, de nem tudlak sajnálni, mert abból a pénzből ha nem költöd drága dolgokra nagyon is meg lehet élni, csak jól kell vele gazdálkodni!!
2010. jan. 6. 17:49
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Irigyellek titeket!!!!

Mi 40000 forintból élünk fixen 3-an az 5 hós kis fiunkkal és a férjemmel.Plusz amit a férjem hazahoz a munkából.Burkoló ezért nem igazán van most munkája.Szóval szerintem egyikőtöknek sincsen olyan rossz élete ó,mint nekünk.Ez a pénz semmire sem elég...A villanyt,gázt hamarosan valószínüleg ki kapcsolják.A hűtőnk ikeás olyan üres.

2010. jan. 6. 17:51
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

17:43

Kiakasztott amit írtál. Ugye nem kell sajnálni a 200e rezsivel? Esetleg megmondod, hogyan jön ez ki, mert tényleg érdekelne engem(lehet, hogy mást is)

2010. jan. 6. 17:56
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Keves Kérdező: Megosztanád, hogy mire megy el ennyi pénz?

(rezsi stb)

2010. jan. 6. 17:57
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Kb 200 ezerből élünk meg 3-man úgy hogy néha félre teszünk de legközelebb tuti el kell a félretettből venni mert úgy jön ki a lépés.És lakás saját autó is és mindkettőnek nagy részlete van.Ruhákat úgy kapjuk és teszveszen vagy börzén veszek ruhát nézzük az akciót(vásárlásnál),sokmindent tettem el télre néha kap csak bébiételt amúgy én főzök és magunkra nem költünk még a karácsonyi pénzt(amit ajándékba kaptunk) se.Semmit nem veszek meg újabban amit meglátok.Mármint szépítési célra(lakás).Hát nálatok nem tom mi lehet ha leírnád részletesebben mire mennyit adsz ki talán könyebb lenne tanácsot adni.Amúgy nálunk még tápszer is kell egyre több mostanában pedig már csak kétszer eszik azt.9 hós
2010. jan. 6. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!