Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pénzből éltek meg...

Mennyi pénzből éltek meg havonta 1-2 gyerekkel?

Figyelt kérdés

Elnézést, nem akarok senki pénztárcájában turkálni, aki nem akar ugysem válaszol. Viszont érdekelne ki, hogyan es mennyi pénzből él meg hátha valamit nem jól csinálunk.

Nálunk 1 gyerek van ( 11 hós ) és apa, anya. A férjem keresetéből élunk és az én gyedemből, ami össz. kb. 300e Ft havonta. Bizony néha nem elég, pedig főzök, nem járunk szinte sehova, a kisfiam ruháit kaptuk szinte mindet eddig. Hol faragjak még?

2010. jan. 6. 17:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
140ből,35nm-en,3an.5 hós,apa és én.Tudunk félretenni legalább 40-50-et.Saját lakás,hitel nincs.Kocsit most tervezünk venni,most gyűlt össze rá a pénz.Simán megveszem napi szinten a boltban,ami megtetszik (nem nagy dolgok,joghurt süti,stb).A ruháink turisak (kivév apáét,vele lehetetlen turiba menni).Szerintem nálatok valami nagyon nem oké...
2010. jan. 6. 18:03
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

17.43 vagyok, nem a rezsi 200, hanem összesen

gáz 35000/ hónap télen nyáron

hitel1 55000

hitel2 20000

Autó 30000

Villany 12000

Víz 6000

Cascó 6000

Internet+ kábel tv 9000

életbiztosítás1 10000

életbiztosítás2 7500

kb. 50000 benzin

Telefon 10000

Negyedévente Kötelezők 10000

Biztosítások 12500

Pelenka kb. 10000

És ehhez jön a kaja.

A gyereket turiból öltöztetem, v. sok cuccot kap rokonoktól.

Szerintem nálunk az a gond, nem kapja férjem egyszerre meg a fizut, hanem apránként.

2010. jan. 6. 18:08
 23/35 anonim ***** válasza:

Mikor olvastam a kérdést őszintén szólva felháborodtam, aztán olvastam a válaszokat, és elszomorodtam. A mi helyzetünk is hasonló. A hiteleink (lakáshitellel együtt) kb 90e ft, a rezsi 60e ft (ebben a részletre megkért lakás illeték is benne van) még két hónapig kapom a tgyes-t, és így 170e a bevételünk. Én a férjem és 5 hónapos kislányunk. Így élünk, de nagyon nehéz, nem tudom meddig lehet ezt így csinálni.

Kedves kérdező így csak annyit tudok tanácsolni, hogy számolj : mi az ami fölösleges, biztos tudsz valahol spórolni te is a kiadásaitokban.

:))

2010. jan. 6. 18:08
 24/35 anonim ***** válasza:

Nekünk még nincs meg a baba, de leirom én is.

Sógorral meg párommal lakunk albérletben egyenlore még 3an.

Párom kap 100-t, sógor ad 50-t.

Az 150 e.Én még semmit.

Albérlet 35e

rezsi 40e

cetelem 10e

tel számla kettonké 10 e

nekem heparin+vitamin 10 e

bérlet 9 e

3 bérlet 15 e

upc 6000

Marad kb 15e kajára 3 főre minden hónapban és még a picinek a dolgai benne sincsenek, de már mindent megvettünk, még én is csodálkozok rajta, hogy sikerult.:(

Remélem ha megszuletik egy nagyon picit könnyebb lesz, mert igy nagyon gáz.Jah és ugy vállaltuk, hogy jobban álltunk sokkal mint most, mikor besikerult, meg lecsökkent a bevétel és megnőtt a kiadás, magyarul Sz@rabbul élunk.Kicsit én is elkeseredek néha..

2010. jan. 6. 18:53
 25/35 anonim ***** válasza:
apa 110-et kers én meg 60 kapok igy van 170+24 családi.200 ból élünk 4-en.ebből egy már középiskolás,a kicsi meg 1 éves.minden kiadásunkat írjuk,így nyomon tudjuk követni mikor mire költünk.vannak hónapok amikor 30-at is meg tudunk spórolni.pedig van autó is.nem mondom,hogy garasoskodunk,de amire kell arra meg van a pénz,vagy gyűjtünk rá.persze csak olyan dolgokra amit mindketten ésszerűnek tarunk.nincs plazma tv-nk,stb.
2010. jan. 6. 19:20
 26/35 anonim ***** válasza:

Kb. 170-ből.3-an, négy hós babával.30 éves autó(most akarnánk lecserélni), 40 nm-es házikó.Ennyi. semmi luxus, csak a kaja, azon nem spórolunk.

Kedves kérdező, a 300 ezer az még nagyon-nagyon jó.Persze csak kishazánkban számít jónak:-(((Ez a szomorú!!!

2010. jan. 6. 19:45
 27/35 anonim ***** válasza:

86ezer és 2 gyereket nevelek egyedűl.Sosem esem kétségbe és nem siránkozom....Szerényen,de becsületesen megvagyunk.A gyerekek tiszták,nem éheznek mindig van ruhájuk.Igaz turkálós,de márkásak.Amiről le kellet lemondtam.nincs fodrász,nincs szoli,nics műköröm.Nem cigizek ,nem kávézok.Gyönyörködöm a gyerekeimben és boldog vagyok ,hogy vannak.A kerék egyszer fent egyszer lent.Én fentről jöttem.Most itt vagyok,de teperek felfelé:)

Kitartást a kispénzűeknek!

2010. jan. 6. 20:38
 28/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, megértem azokat, akik felháborodtak azon,h ennyi pénből nem mindig jövünk ki, valóban nem kevés 300e Ft. De hát tény, hogy nem mindig elég. Saját lakásban élünk, autó nincs. Hitel 40e, rezsi kb. 50e mindennel együtt ( tel, internet is ). Tápszer, pelenka, életbiztosítás. Havi 1 vagy 2 nagy bevásárlás a Tescoban vagy hasonló helyen. Hát igen, valami nem stimmel, pedig tényleg nem járunk sehova. Azért köszi mindenkinek.
2010. jan. 6. 21:54
 29/35 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, hogy van aki havi 300-at keres és még van képe panaszkodni. Hát igen, mindig az panaszkodik akinek van mit a tejbe aprítania. Ha nem tudod mire megy el a pénzed, írd egy hónapig a kiadásokat és meglátod mennyi vackot veszel. Az én gyedem 41500 Ft a férjem keres kb 130-at ebből élünk hárman. A lakás hitelből van, már "csak" 31 év van hátra, de nem panaszkodok sose. Kocsira nem telik.
2010. jan. 6. 21:59
 30/35 anonim ***** válasza:
Én nem értem azokat akik tényleg kevés pénzből élnek, albérlet, turkáló meg miegymás, de internetre van pénz, hogy ide írogassatok?
2010. jan. 7. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!