Mennyi pénzből éltek meg havonta 1-2 gyerekkel?
Elnézést, nem akarok senki pénztárcájában turkálni, aki nem akar ugysem válaszol. Viszont érdekelne ki, hogyan es mennyi pénzből él meg hátha valamit nem jól csinálunk.
Nálunk 1 gyerek van ( 11 hós ) és apa, anya. A férjem keresetéből élunk és az én gyedemből, ami össz. kb. 300e Ft havonta. Bizony néha nem elég, pedig főzök, nem járunk szinte sehova, a kisfiam ruháit kaptuk szinte mindet eddig. Hol faragjak még?
17.43 vagyok, nem a rezsi 200, hanem összesen
gáz 35000/ hónap télen nyáron
hitel1 55000
hitel2 20000
Autó 30000
Villany 12000
Víz 6000
Cascó 6000
Internet+ kábel tv 9000
életbiztosítás1 10000
életbiztosítás2 7500
kb. 50000 benzin
Telefon 10000
Negyedévente Kötelezők 10000
Biztosítások 12500
Pelenka kb. 10000
És ehhez jön a kaja.
A gyereket turiból öltöztetem, v. sok cuccot kap rokonoktól.
Szerintem nálunk az a gond, nem kapja férjem egyszerre meg a fizut, hanem apránként.
Mikor olvastam a kérdést őszintén szólva felháborodtam, aztán olvastam a válaszokat, és elszomorodtam. A mi helyzetünk is hasonló. A hiteleink (lakáshitellel együtt) kb 90e ft, a rezsi 60e ft (ebben a részletre megkért lakás illeték is benne van) még két hónapig kapom a tgyes-t, és így 170e a bevételünk. Én a férjem és 5 hónapos kislányunk. Így élünk, de nagyon nehéz, nem tudom meddig lehet ezt így csinálni.
Kedves kérdező így csak annyit tudok tanácsolni, hogy számolj : mi az ami fölösleges, biztos tudsz valahol spórolni te is a kiadásaitokban.
:))
Nekünk még nincs meg a baba, de leirom én is.
Sógorral meg párommal lakunk albérletben egyenlore még 3an.
Párom kap 100-t, sógor ad 50-t.
Az 150 e.Én még semmit.
Albérlet 35e
rezsi 40e
cetelem 10e
tel számla kettonké 10 e
nekem heparin+vitamin 10 e
bérlet 9 e
3 bérlet 15 e
upc 6000
Marad kb 15e kajára 3 főre minden hónapban és még a picinek a dolgai benne sincsenek, de már mindent megvettünk, még én is csodálkozok rajta, hogy sikerult.:(
Remélem ha megszuletik egy nagyon picit könnyebb lesz, mert igy nagyon gáz.Jah és ugy vállaltuk, hogy jobban álltunk sokkal mint most, mikor besikerult, meg lecsökkent a bevétel és megnőtt a kiadás, magyarul Sz@rabbul élunk.Kicsit én is elkeseredek néha..
Kb. 170-ből.3-an, négy hós babával.30 éves autó(most akarnánk lecserélni), 40 nm-es házikó.Ennyi. semmi luxus, csak a kaja, azon nem spórolunk.
Kedves kérdező, a 300 ezer az még nagyon-nagyon jó.Persze csak kishazánkban számít jónak:-(((Ez a szomorú!!!
86ezer és 2 gyereket nevelek egyedűl.Sosem esem kétségbe és nem siránkozom....Szerényen,de becsületesen megvagyunk.A gyerekek tiszták,nem éheznek mindig van ruhájuk.Igaz turkálós,de márkásak.Amiről le kellet lemondtam.nincs fodrász,nincs szoli,nics műköröm.Nem cigizek ,nem kávézok.Gyönyörködöm a gyerekeimben és boldog vagyok ,hogy vannak.A kerék egyszer fent egyszer lent.Én fentről jöttem.Most itt vagyok,de teperek felfelé:)
Kitartást a kispénzűeknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!