Szerintetek normális ez az apuka?
Ugyebár a panel élet nem egyszerű eset. Mindent hallani, még azt is amit nem kellene. 8 hónapos babámmal vagyok itthon, csak délután megyünk sétálni és ha akarom, ha nem hallom amit csinálnak. Szóval:
felettünk lakik egy család ahol 3 éves a gyerek. Beszélni még nem tud, csak úgy mint egy baba, talán 1-2 szó amit kimond. Na most, az apukája állandóan azt mondogatja neki,hogy ne nyávogj, mert agyonba..lak, ne nyávogj,m ert földhöz váglak, meg hasonló durva dolgokat.
Ma reggel is mikor etettem babámat az apuka kedvesen megkérdezte fiától,hogy mi a baj, rá 5 mp-re meg NE NYÁVOGJ,MERT AGYONB...! Azt hittem lefordulok a székről.
Egyik percben kacagnak, nevetgélnek, de mikor már kicsit elkezd nyűglődni a gyerek az apuka kiborul és elküldi melegebb éghajlatra. Rá egy fél órára már megint kacagnak.
Az tény, hogy elég sokat nyávog, nyűgös a gyerek, de szerintem egy 3 évesnek el lehet magyarázni a dolgokat.
Tudom,hogy nem az én dolgom, de néha már kiborít, ahogy beszél azzal a gyerekkel.
Hat, a 2-5-os valaszado elegge el van tevedve, az tuti. Miert kell rogton nekiugrani a kerdezonek es a rosszat feltetelezni rola??!! Ja, bocs, elfelejtettem, regi jo magyar szokas...Szanalmas.
Teljesen mindegy, milyen prblemaja van az apanak, egy 3 evesnek ilyeneket mondani, h agyonba***lak, semmilyen korulmenyek kozott sem indokolt es elfogadhato. De a 2-5-os valaszolonak ez biztos termeszetes,m o is biztos igy beszel a gyerekevel, ha vmi problemaja van.
Panelban tenyleg vekonyak a falak, ezt alairom, de sajnos nem nagyon lehet mit tenni, m ha felmesz szolni neki, akkor jogosan kapod azt a valaszt, h mi kozod hozza, hogy beszel a gyerekevel. Azert mar talan lehet szolni, h kicsit diszkretebben fegyelmezze a gyereket, m mas is hallja.
Én is éltem panelban, tényleg a légy szellentését, már bocsi is meg lehetett hallani, nem még egy jó káromkodást...Én nem fogom azt írni, hogy semmi közöd hozzá, meg mit hallgatózol, fujj szomszédolás.....szerintem is gáz az apuka viselkedése. Kár, hogy TI, normálisan élők ezt kell halljátok. De próbálj nem beleavatkozni szerintem, hátha idővel rendeződik a helyzet, ha nagyobb lesz a gyerek és már nem nyávog annyit.
Egyébként az anyuka hol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!