Meddig normális, hogy az apuka együtt fürdik a lányával?
nem tudom, talán 6-7 éves korban lehet a határ, hisz akkor jön a szégyenlősség.
én fiam 4 éves, régen sokat fürödtünk együtt, most már csak nagyon ritkán ülök be mellé, nagyon sokat kérlel, de nekem már nem jó, kellemetlenül érzem magam, takargatom magam. szerintem előbb kezdi el zavarni a szülőt amúgy :)
Ez nem csak túlzás, hanem abúzus véleményem szerint! Nem tartom egészségesnek az ilyen felnőttet, aki a gyerekével pótolja a hiányzó intimitást!
Magával az együtt fürdéssel sem értek egyet, mert higiéniai kivetnivaló is van benne bőven. A felnőtt bőréről, nemi szervéről leoldódó mikroflóra nem biztos, hogy a kisgyereknek jót tesz..
Meg miért is kellene ezt erőltetni? Ezekben a családokban nincsen meg a természetes intim határ sem. A mi kultúránkban ez természetellenes.
Nálunk külön fürdik mindenki, felváltva fürdetjük a 27 hónapos fiúnkat és imád így is pacsálni, semmi szüksége a közös fürdésre. El sem férnénk a kádban.
A fiam 2 eves mar most észre vettük hogy érdekli a mi micsoda ?. Nem kezelem tabu kent de mar most zavarba hozz néha . Meg lett neki mondva mi a fiú es mi a lány es egyenlőre ennyi
Most meg nyugodtan zuhanyzóm előtte de szerintem ez Max 4 eves koráig mehet így.
A fent leírtakról nekem is az a velemenyem hogy túlzás ,apa lány kapcsolat ne ilyen alapokra épüljön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!