Szerintetek normális ez az apuka?
Ugyebár a panel élet nem egyszerű eset. Mindent hallani, még azt is amit nem kellene. 8 hónapos babámmal vagyok itthon, csak délután megyünk sétálni és ha akarom, ha nem hallom amit csinálnak. Szóval:
felettünk lakik egy család ahol 3 éves a gyerek. Beszélni még nem tud, csak úgy mint egy baba, talán 1-2 szó amit kimond. Na most, az apukája állandóan azt mondogatja neki,hogy ne nyávogj, mert agyonba..lak, ne nyávogj,m ert földhöz váglak, meg hasonló durva dolgokat.
Ma reggel is mikor etettem babámat az apuka kedvesen megkérdezte fiától,hogy mi a baj, rá 5 mp-re meg NE NYÁVOGJ,MERT AGYONB...! Azt hittem lefordulok a székről.
Egyik percben kacagnak, nevetgélnek, de mikor már kicsit elkezd nyűglődni a gyerek az apuka kiborul és elküldi melegebb éghajlatra. Rá egy fél órára már megint kacagnak.
Az tény, hogy elég sokat nyávog, nyűgös a gyerek, de szerintem egy 3 évesnek el lehet magyarázni a dolgokat.
Tudom,hogy nem az én dolgom, de néha már kiborít, ahogy beszél azzal a gyerekkel.
Nem normális, de sajnos sok az olyan szülő, aki addig "szereti" a gyerekét, amíg nincs vele gondja. Amúgy meg idegesíti. Biztos úgy gondolják, mikor gyereket vállalnak,h az majd csak gügyög édesen, pihenget csendesen...stb. Én nem mennék fel szólni, tartanék tőle. Ha nálunk lenne ilyen én a védőnőnek megemlíteném. Igaz, nekem nagyon jó a kapcsolatom a védőnővel, amúgy is sokat szoktunk dumálni.
Egyébként ez nagyon szomorú, és nagyon sajnálom azt a kisfiút :( Megértem,h kiborít.
Nyugi majd a gyerek ezt visszamondja neki. Lehet ez lesz az első mondata apuka felé?!?!?!?!
amúgy valóban az hogy hallasz pár dolgot nem jelent semmit, bár tény nem túl gyerekbarát stílus.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!