Az elso gyereknel a terhesseg elejen vagattam le a hatkozepig ero hajamat vallig erore, mert a hormonok miatt annyira zsirosodott, hogy ketnaponta kellett mosnom. Rovidebb hajat meg konnyebb volt mosni. Amikor megszuletett a baba, akkor allanfoan gumiztam, ami egyreszt tonkrevagta a hajamat, masreszt baromi unalmas volt, hogy mindig copfban van. Mikor visszamentem dolgozni, ujra levagattam ;)
Oszinten szolva hosszuhajjal hajlamos voltam a hajmosast elhalasztani, mert ugye csak osszefogom es nem latszik, hogy zsiros. Ezt felhosszu hajjal nem lehet eljatszani ;)
2014. jún. 22. 15:41
32/35 anonim válasza:
Nekem negy honapos a babam.most kezdett veszettul hullani de az tuti h nem vagatom le!!!!!!!gondor a hajam ugy neznek ki mint egy birka!:-)
2014. jún. 28. 09:59
33/35 anonim válasza:
Gondolom, mert praktikusabb! Nekem szülés után három hónappal iszonyatosan elkezdett hullani a hajam. A legzavaróbb az volt az egészben,hogy a baba tenyere folyamatosan tele volt a hajszálaimmal, amit előszeretettel tömködött be a szájába! Én nem vágattam le a hajamat, mert sosem volt rövid hajam, valszeg nem is állna jól, helyette állandóan kontyban volt!
2014. jún. 28. 10:51
34/35 anonim válasza:
Az én feleségemnek is hosszú haja volt és van, mi sem vágtuk le csak azért mert szült. Nekem is jobban tetszik hosszú hajjal. Nálunk már 5 éves a gyerkőc. De mikor még baba volt sem volt ebből gond. A sima copfon kívül én csináltam a feleségemnek különféle fonásokat és kontyokat, így mindig változatos volt a külsője. Mindig volt idő a gyerek mellett ezekre és a hajmosásra is. A hajhullás ellen Varga-cseppet használt, neki ez bejött. Lényeg, hogy csak azért mert valaki szült vagy nincs elég ideje nem kell levágnia az évek hosszú során dédelgetett hajától megszabadulnia.
2014. jún. 30. 07:16
35/35 anonim válasza:
1. Hullott szülés után.
2. Szükségem volt valami változásra, mert a mindig összefogott hosszú haj idegesített, hogy olyan semmilyen, így pedig csinos frizurám lett :).
3. Jóval praktikusabb, 5 perc lett a hajmosás és szárítás a korábbi fél óra helyett. Befesteni is 10 perc az eddigi 45 helyett.
4. Nem csimpaszkodik bele és tépi ki a babám, ezt eddig előszeretettel csinálta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!