Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti miért vágattátok...

Anyukák! Ti miért vágattátok le a hajatokat szülés után? Szinte mindenkin ezt látom.

Figyelt kérdés

Nemrég több kolléga/volt csoptárs is szült, mind-mind levágatták évekig növesztett hosszú hajukat kleopátrára, vagy még kisebbre.

Miért csinálják ezt a nők?

27N

2014. jún. 20. 21:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
47%

Olvastam róla, hogy mivel lassul a természetes hullás, a haj szülés után "hozza be" és hullik ki az, aminek a terhesség alatt kellett volna.

Magamon nem tapasztaltam, nem hullik jobban a hajam. Terhesség alatt kevésbé hullott, most meg visszaállt terhesség előttire.

2014. jún. 20. 22:19
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi vagyok, nem hajtást , hanem hajhullást akartam írni, de az az okos mobilom...:D egyébként nem gondolom praktikusabbnak a rövidet, hisz azt nem lehet feltétlenül összegumizni, így sok esetben még inkább elérhető a baba számára
2014. jún. 20. 22:22
 13/35 anonim ***** válasza:
92%
Én nem vágattam le, mindig csak a végéből vágatok. Nekem is sok ismerősöm vágatta szülés után rövidre, vagy lényegesen rövidebbre. Én nem szeretem a rövid hajat, talán 2 évesen voltam utoljára rövid hajú :D Ha zavar, összefogom.
2014. jún. 20. 22:28
 14/35 anonim ***** válasza:
70%

nekem nagyon dús és "jó" hajam van, de a szülés után az addig még dúsabb és nem hulló hajam mégis hullott, mint a fene, ráadásul a baba miatt praktikusabb volt összekötni, de az állandó összekötés is gyengíti a hajat. Pluszban amikor megsüzletett, nyár volt, negyven fok, és a szoptatás miatt is gondolom, sokkal melegebb is volt a testhőm is (meg izzadtam mint a ló). Szóval vágattam, de nem sokat, aztán amikor 6 hónapos lett, megint vágattam, de mondta a fodrászom, hogy jéééé, úgy látszik, elkezdett hullámosodni az addig szögegyenes hajam (állítólag van ilyen, hogy szülés után megváltozik a szerkezet is).

Szóval megállt a hajhullás, plusz olyan frankó lett így a hajam, hogy nagyon tetszik (olyan "megrájenes) :))

2014. jún. 20. 22:30
 15/35 anonim ***** válasza:
95%
Nekem eszembe sem jutott, hogy levágassam a hajam csak azért, mert gyerekem van. Környezetemben sem volt ilyen.
2014. jún. 20. 22:31
 16/35 anonim ***** válasza:
66%

Én most vágattam le a héten, még szülés elött. A 70 centiből 50 centit eladtam. Már nekem nyűg volt eddig is, sokat felkötve hordtam. Most cleopatra lett nekem is, még pont fel tudom kötni ha akarom.

Nagyon rövidre nem akartam, de akkor már inkább eladtam jó pénzért, és a babára költöm. Aztán ha úgy érzem jónak újra megnövesztem.

2014. jún. 20. 22:32
 17/35 anonim ***** válasza:
95%
Fenákig érő hajam van, és volt akkor is az volt, eszembe nem jutott levágatni.
2014. jún. 20. 22:35
 18/35 anonim ***** válasza:
60%

Szülés előtt hosszú volt, 2 évig maradt, most rövid és marad is. Nekem göndör volt és majdnem a hátam közepéig ért.

Ha ránéztek a hajamra sokaknak jutott eszébe a Bundás és a Bodri szó....

2014. jún. 20. 22:39
 19/35 anonim ***** válasza:
95%
3 kisgyermekem van, és derékig érő hajam. Erős szálú, rengeteg, és hullámos. Régen volt rövid hajam, de sok volt vele a macera. Nekem a hosszú a kényelmesebb, nem kell havonta fodrászhoz menni, beszárítgatni. Ha zavar, kontyba kötöm.
2014. jún. 20. 22:42
 20/35 anonim ***** válasza:
70%
Én terhesség alatt vágattam le, mert besokkaltam, hogy mindig becsomósodik, akármit is csinálok vele. 1 hónapja zültem, de most újra növesztem :)
2014. jún. 20. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!