Anyukák! Ti miért vágattátok le a hajatokat szülés után? Szinte mindenkin ezt látom.
Nemrég több kolléga/volt csoptárs is szült, mind-mind levágatták évekig növesztett hosszú hajukat kleopátrára, vagy még kisebbre.
Miért csinálják ezt a nők?
27N
Én a festésről álltam csak le,mert nem volt kedvem havonta azzal szenvedni fél óra kenést és 40perc állást,majd 20 perc mosást.Nekem már 20hós a lányom,pár hónapja vágtam le vállig a hajam,de csak hogy eltűnjön már végre róla a festék.
Nekem is nagyon hullott a hajam szülés után fél évvel kb,de van miből,így nem vágattam le.És igen,a vállig érőt is pont úgy tépi a lányom,mint a hosszabbat,mert imád fodrászkodni vele.De erre az a megoldás,hogy felfogom,nem lenyírom nullás géppel.
nekem nincs ismerősöm, aki ilyen hülyeséget tett volna :)
szerintem a nőiesség egyik jelképe a hosszú haj, persze lehet a rövid haj is csajos, olyan szépségeknél, mint pl. Hale Berry, akinek hattyúnyaka és kígyóteste van. vagy egy brutál erős sminkkel, platinaszőke hajjal, persze a műszempilla kell, hogy azért valami nőies is ott legyen (na erre aztán pláne nincs lehetősége egy kismamának... műszempilla, tökéletes smink - minden nap)
szóval keresnek valami praktikus megoldást, könnyen kezelhetőt, meg hogy frissítsék külsejüket - új élet, új haj.
de persze szerintem megbánják leges legbelül, nem tudom elhinni, hogy egy évekig növesztett szép haj után valaki egy öcsi-frizurának úgy tud örülni.
jó példa erre Ördög Nóra, aki bár nem szüléskor, de levágatta, aztán folyton érvelt saját maga érzései ellen is szerintem, hogy ilyen jó, olyan jó. ahogy eltűnt a képernyőröl, rögtön növeszteni kezdte.
szóval szerintem kár levágatni, de majd rájönnek ők is :)
Van aki praktikusságból vágatja le,,és van akinek ezt tanácsolja a fodrásza..
Nekem is azt mondta hogy " Ugye tudod hogy ezt a hossző hajat majd le kell vágatnod,mert ki fog hullani ?! "
Hát nem..
Nekem mindig is erős,sok hajam volt,és azt mondta hogy ez majd ritkul szülés után
Hát nem ritkult
Ugyan ritkán van alkalmam kiengedni a hajam,ami derekamig ér,de olyankor imádom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!