Akinek nincs járókája csak kiságya beleteszitek napközben a babátokat? Nem fog összezavarodni? Én eddig csak alvásra tettem be de most napközben is van amikor beleteszem oda! Nem baj?
Én nem teszem be csak ha alvásidő van.
Ha éber és még nem álmos akkor pihiszék vagy játszószőnyeg..
Ha nyűgös lesz, ásítozik és majd leragad a szeme akkor jöhet a kiságy.
Nálunk az csak alvásra van mert egyébként honnan tudhatná máskor hogy most alvás jön vagy játék? Nem mondom hogy feltétlen ez a jó de mi igy csináltuk a fiammal is és most a lányommal is.
De van aki meg azt mondja hogy be kell tenni néha játszani is a kiságyába mert úgy szokja meg hogy egyedül is eljátszik és a kiságy nem borzalmas hely.
Hát nekünk nem volt ilyen problémánk, nem utálták a kiságyat igy nem zavartam meg őket ezzel.
Nekünk két kiságyunk van.
Az egyik járóka helyett lent.A másik csak alvásra fent az emeleten.
Így nem zavar be.
Szia!
Mi a kiságyat csak alvásra használjuk. Sőt, a szobájába is csak akkor megyünk be, ha pelenkázni kell vagy ha megy aludni. Nem fél a kiságytól, tudja hogy aludni kell benne.
Járókánk nincs, mert én ellen vagyok. Amíg pici volt, addig vagy a játszószőnyegen volt a nappaliban, amint nagyobb lett a habtapin, amikor mászott akkor övé volt az egész nappali(50-60 nm2). Most már futkozik, de én soha nem zárnám be. Amennyire lehet gyerekbiztossá van téve minden, és mindig ott vagyok vele.
Én simán beteszem őt, ha már unja a játszószönyegét, vagy nem tudok figyelni rá, hiszen ott is lehet játszani, mondjuk az enyém még csak 5 hós, nem kell neki járóka egyenlőre. Az alvásba ez egyáltalán nem zavar be, mert ha lefekvés van, akkor besötétítek, simogatom, énekelek neki egy kicsit, lefektetem, betakargatom, tudja jól hogy most alvás jön, nem játék.
Szerintem semmi rossz nincs ebben, legalább még jobban megszereti az ő kis kuckóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!