Nem fog összezavarodni?
Szia!
Próbáld ki, és meglátod.Nem minden gyerek reagál egyformán.Az én fiam 5,5 hónapos, este egy szó nélkül elalszik egyedül a saját ágyában, napközben meg csak a kanapén hajlandó a szobájában, és csak cicin.Ha evés után beteszem az ágyba, felébred, és kiabál.Úgyhogy hagyom a kanapén, eléteszek egy fotelt, hogy ne tudjon leesni.Csak azért zavar, mert így nappal nincs légzésfigyelő!
/Z/
Az én fiam is este elalszik egy szó nélkül, napközben meg a mi ágyunkon alszik. Igaz, hogyha beteszem napközben az ágyába, miután elalszik, akkor nem ébred fel, de akkor hasra kell tennem. Egyébként mindig oldalt fekszik.
Nekünk a kiságyban sincs légzésfigyelő, úgyhogy ez nem zavar, sőt nekem azért is jobb, ha nappal a nagyágyon alszik, mert így rálátok, ha kicsit kinyitom az ajtót, a kiságyba meg nem látok bele, csak ha bemegyek. De lassan nekünk is el kell kezdeni a nappali alvásokat is a kiságyhoz kötni, mert már igencsak forog, nehogy egyszer lebukfencezzen az ágyról. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!