Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem fog összezavarodni?

Nem fog összezavarodni?

Figyelt kérdés
Este a kiságyban alszik el a kislányom, de napközbe ringatással és a mi ágyunkba. Most ki akarom próbálni, hogy napközbe ringatás után a saját ágyába teszem. Sajna napközbe nem alszik el egyedül.
2010. febr. 22. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Az élet csupa változás. Hozzá fog szokni.
2010. febr. 22. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld ki, és meglátod.Nem minden gyerek reagál egyformán.Az én fiam 5,5 hónapos, este egy szó nélkül elalszik egyedül a saját ágyában, napközben meg csak a kanapén hajlandó a szobájában, és csak cicin.Ha evés után beteszem az ágyba, felébred, és kiabál.Úgyhogy hagyom a kanapén, eléteszek egy fotelt, hogy ne tudjon leesni.Csak azért zavar, mert így nappal nincs légzésfigyelő!

/Z/

2010. febr. 22. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én fiam is este elalszik egy szó nélkül, napközben meg a mi ágyunkon alszik. Igaz, hogyha beteszem napközben az ágyába, miután elalszik, akkor nem ébred fel, de akkor hasra kell tennem. Egyébként mindig oldalt fekszik.

Nekünk a kiságyban sincs légzésfigyelő, úgyhogy ez nem zavar, sőt nekem azért is jobb, ha nappal a nagyágyon alszik, mert így rálátok, ha kicsit kinyitom az ajtót, a kiságyba meg nem látok bele, csak ha bemegyek. De lassan nekünk is el kell kezdeni a nappali alvásokat is a kiságyhoz kötni, mert már igencsak forog, nehogy egyszer lebukfencezzen az ágyról. :D

2010. febr. 22. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem már fel is áll az ágy mellett, de veszélyérzete természetesen nincs és félek, hogy felkel és leugrik az ágyról. Folyton mellette kell lennem még álmában is, ezért szeretnék változtatni, hogy legyen több időm.
2010. febr. 22. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!