Kiságy csakis alvásra? Akkor elrontottam?
Kicsit irigyellek :), nálunk fordított helyzet. Csak éjjel van el a kiságyban, nappal max negyed órát. És természetesen a végtelenségig ellenne az ölünkben :).
Biztos nagyon jó helyen van az a kiságy. Én egy percig sem aggódnék a helyedben, az a lényeg,h jól érezze magát. Nem írtad,h mennyi idős a baba, de idővel ez biztos sokat fog változni, főleg amikor majd elkezdi felfedezni a világot.
nyugi semmi baja nem lesz ettől :)
azért mondják ezt, mert így kialakul, hogy ott az alvás helye. így ha beteszed az ágyba, tudja hogy aludni kéne, persze lehet nem fog :) sőt az enyém üvöltött :)
de a lényeg, hogy nálatok ez úgy van, hgoy ha beteszed az ágyba lehet épp egy jó kis játék következik :) de az is lehet hogy alvás, szóval nem tudja majd.
Hidd el kialakul majd.
Én rengetegszer beraktam napközben két alvás közt is a kisfiamat az ágyába ha éppen olyan fontos dolgom volt hogy nem tudtam vele hirtelen mit kezdeni. Sokat játszik a mai napig a kiságyában mert pl reggel ha felébred kap egy üveg teát és visszadől, megissza, majd játszik a játékaival amiket berakok neki. Ezzel kb egy órát elvan bent. Utána kiveszem és kezdődik a nap.
Most már jár, fut-szalad, nem rakom már be az ágyába napközben, de amíg nem járt sokszor játszott ott egyedül.
Nálunk nem volt gond azzal hogy össze keveri a játszást, alvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!