Hogyan tudom napközben alvásra bírni 5,5hós babámat? Max.40percet alszik, de inkább 20perc, naponta2-3x. Lehet ezen hosszabítani valami módon?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 17:32
1/7 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy teljesen besötétítesz. Nálunk mondjuk csak az vált be, hogy magam mellé vettem, úgy többet aludt.
Már fel kell fedezni a világot, sok az inger, minden izgalmasabb, mint az alvás :)
2/7 anonim válasza:
az en fiam se akar aludni pici koratol kezdve.ha aludt egy nap max 20 percet.es most se igenyli az alvast.barmit csinalhattam vele nem aludt.
3/7 anonim válasza:
probálj ki praktikákat, de vannak ilyen babaák, semmi baja nem elsz akkor sem ha igy marad.
4/7 A kérdező kommentje:
csak az zavar,hogy egyáltalán nincs napirendünk és nemsoká fél éves lesz,kikészülök ettől,minden napunk más.
2014. ápr. 23. 19:13
5/7 anonim válasza:
Kisfiam is ezt csinálta ennyi idősen. Majd megváltozik amikor megtanul kúszni-mászni, jobban elfárad és ahogy nő többet bír majd ébren lenni, ezért majd kevesebbszer fog aludni. Esetleg próbáld babakocsiban altatni, ha szereti.
6/7 anonim válasza:
sehogy egy 5 és fél hónapos babának ha alszik éjjel nem szükséges többet aludnia, ennyi az alvás igénye vannak aluszékonyabb és kevésbé aluszékonyabb babák a tied az utóbbihoz tartozik :)
7/7 anonim válasza:
A lányom is ezt csinálta ennyi idősen. Ráadásul ő még a babakocsiban sem aludt soha, egy percet sem.
Most 13 hónapos nappal 1 nagyon ritkán 1,5 órát alszik.
Én beletörődtem. Fejre állhatok én, ő akkor sem alszik többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!