Megijedtem, hogy fogok bírni 3 kicsivel?
SZia!
Huh, hát az eleje biztosan nehéz lesz, amíg össze nem szoktok. Egyébként úgy tudom ilyen esetekben lehet kérni az önkormányzattól segítőt. (Remélem még mindig így van). Gondolj arra, hogy senki nem kap nagyobb "terhet" annál, mint amennyit elbír.
Szia, nekem is másfél éves a pici, és 13 hkm vagyok. A különbség az, h nálunk csak 1 baba lesz, én is félek tőle mi lesz, hogy fognak összeszokni. Nekem mellette egy 6 éves sulisom van még.
Biztos nehéz lesz az első év, de én azzal nyugtatom magam, hogy amire a pici 1 évesek lesz, és kb. onnantól fog elindulni, több figyelem kell neki, foglalkozni vele stb. addigra a fiam már 3 éves lesz, ovis. Tényleg azaz 1 év az túlélés lesz, nálatok pláne, de arra gondolj, 2 kicsi gyermek akarta, hogy az anyukája légy, és azt sem tudhatod milyenek lesznek, lehet hogy angyalkák, áldott jó kisbabák (persze mindegyik baba az..ugye? :) )
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!