Anyukák! Ma voltunk 1 éves státuszon és megkapta kislányom a meningitic oltást, a doki azt mondta beadja a prevenárt is, de nem engedtem, mert úgy tudom a meningitic csak önmagával adható. Mondott valamit nagyon megijedtem!?
Nyilván volt oka, hogy így döntöttetek, így az adjon erőt most is és ne kételkedj! Ezt a döntést hoztad és kész.
Valakinek nincs pénze a nem kötelező oltásokra (rota, bárányhimlő) szerinted ők mennyire idegeskedhetnek...
Szumma szummárum, ezen ne aggódj, ne idegeskedj. Próbáld elkerülni a "fertőző" közösségeket (óvoda, bevásárló központ)és minden rendben lesz!
Hát a doki is szólhatott volna, hogy 1 éves kor alatt javasolja a prevenart...
Nagyon kevés rá az esély hogy pont most ebben a 3 hónapban betegedjen meg, nyugodj meg:)
De amúgy ha a doki beadta volna most, akkor valószínűleg be lehet mégis adni együtt, nem?
Na most én ilyeneket sok kortársammal együtt soha nem kaptam, megjegyzem Ti sem. Oszt mégis fölnőttünk ahogy a mellékelt ábra mutatja.
Nem szeretem az ijesztgetést. Sajnos sokan halnak meg sok mindenben, mert az élet egy halálos dolog. Nem szép dolog ilyennel lelkiismeret furdalást kelteni másokban, mert nem fair és értelmetlen, azon kívül, hogy az anyukák pánikszerűen és kimerülésig akarnak mindent szakszerűen csinálni. Azt is megjegyzem, hogy a dokik jó része nem a gyereket félti, hanem a praxisát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!