Tejérzékeny babának milyen tápszert lehet adni? Recept nélkül lehet vagy a doki írja fel?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 16:36
1/11 A kérdező kommentje:
5 hónapos. Anyatejes.
2013. márc. 8. 16:44
2/11 anonim válasza:
Lehet HA-s tápot venni simán is, de receptre olcsóbb.
Muszáj?
3/11 anonim válasza:
+8 hós koráig kaphatna női tejet, ha a tiéd kevés, ezt receptre.
4/11 anonim válasza:
Hát én Milupa pepti plust adok a lányomnak recept nélkül, 2500.- Receptre 260.- ért veszem.. de sajnos nem akármennyi receptet írhat fel a doki meg van adva hogy menyi lehet egy hónapban.
5/11 SaraZs válasza:
Az én kislányom tejfehérje allergiás. Neki Allernova Novolacot írtak fel.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)!
2013. márc. 8. 18:31
7/11 anonim válasza:
Tejfehérje vagy laktózérzékeny a babád?
Humana sl+ ,ami szója alapú,de én ezt nem ajánlom,mert keresztallergiát csinálhat,az én kisfiam is itta egy hétig,de nem adtam neki nyugodt szívvel
Milumil Pepti ez csak tejfehérje mente,de laktóz van benne
Novalac Allernova,laktózos,tejfehérje mentes
Neocate ( ezt csak gasztrós doki írhatja fel),laktóz és tejfehérje mentes, aminósav alapú ( kisfiam most ezt eszi)
Milumil Pregomin tej alapú, tejfehérje és laktózmentes
Több nem jut eszembe...de mért akarsz neki tápszert adni,ha anyatejes?
Nincs elég?
HA-s tápszert ne adj neki,mert az nem tejfehérje és nem laktózmentes,csak hipoallergén,ami nem ugyanaz...
8/11 anonim válasza:
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos már fogy a tejem :(.
2013. márc. 8. 20:27
10/11 stbonaventura válasza:
Szerintem a legjobb tejmentes tápszer a Humana SL-PLUS, nekünk bevált nagyon. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!