Mitől ilyen izgága, frusztrált, ingerlékeny a 7 hónapos kisfiam? Volt valakinek így? Ez temperamentum vagy valami gond van? Van ennyi idősen hiperaktiv baba?
Figyelt kérdés
Még nem tud helyváltoztatást. Nem kúszik, mászik, egyszer-kétszer forgott. Minden másban értelmileg helyén van. Védőnő, orvos szerint nincs gond. Azonban én alig tudok itthon ellenni vele, folyton nyíg, elégedetlenkedik. Izgatottan jár keze lába, kivétel mikor alszik. Még evés közben is folyton izgága. Egyszerűen nem tudom mi lehet a gond. 9 hetes koráig volt hasfájós, ez elmúlt. Fogacskánk már van, de szinte születésétől ilyen ingerült, tehát szerintem nem fog. Voltunk teljes has, koponya, csípő uh-án, ott minden rendben volt. Koncentrációja elég rövid, hamar megunja a játékokat és elégedetlenkedik. Nagyin nehéz így :(2014. máj. 29. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!