Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelenkát és popsitörlőt...

Milyen pelenkát és popsitörlőt vegyek ujszülött babának? Milyen olcsò és jò minőségü termékek vannak?

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 12:21
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
48%

15 te meg még csak nem is a kérdésre válaszolsz....Egyébként, aki az elsőt várja az is informálódhatott már....Nekem is van anyám, aki 3 gyereket felnevelt...

38hkm

2014. máj. 22. 13:03
 22/35 anonim ***** válasza:
Én sem vettem gagyit, azért mégis csak egy újszülöttről beszélünk :) Huggies newborn-t vettem, és Pampers popsitörlőt. 3.hónapban Pampers pelust és Baby Bruin törlőkednőt használtunk, aztán 1 éves korától Auchan saját márkás pelust és törlőkendőt használtunk. Tehát szépen lassan lementünk a gagyi szintre. Inkább fokozatosan, mintsem hogy egyből gagyit..de ez csak az én véleményem! :)
2014. máj. 22. 13:21
 23/35 anonim ***** válasza:
21: a kérdésre már válaszoltam, és azért mert van anyukátok, még nem vagytok anyák. Majd egyszer rájössz a különbségre.
2014. máj. 22. 13:31
 24/35 anonim ***** válasza:
Bocsi, de van gyerekem. És igen kórházban 2-es liberót kapott. Akkor mi 1-es huggiest vettünk neki és kicsi volt rá, pedig nem volt túl nagy baba, 3300 gramm és 56 cm. Már otthonra 2-est vett a férjem. Csak jót akartam. De úgy látom itt nem érdemes segíteni.
2014. máj. 22. 13:34
 25/35 anonim ***** válasza:
Hát nem a gyerekemen fogok spórolni kedves utolsó...Bocs ha nem vagyok arra rászorulva, hogy már a kicsi méretekből is a vackot vegyem. Az anyámtól meg talán szívesebben fogadok el tanácsot mit egy idegentől.....
2014. máj. 22. 13:35
 26/35 anonim ***** válasza:
24 itt a GYIKon nem tudsz jó választ adni :)...Sok a troll :)
2014. máj. 22. 13:36
 27/35 anonim ***** válasza:

Nekem pl nincs anyukám és nem is volt na akkor mi van!!! 28hkm

Milyen gusztustalan anyukák vannak itt komolyan. Szánalmas!!!!!!

2014. máj. 22. 14:06
 28/35 anonim ***** válasza:
Na, szerintem újszülöttnek vegyél még márkás pelenkát, de nem kell azt használni 1 éves korig, pár hónapos korban nyugodtan térj át olcsóbb pelenkára. A pennys és aldis pelenka nagyon jó, nem vagyok biztos benne, de azt hiszem ezek 3-as mérettől vannak. Mi sem használtunk soha 1-es pelenkát, az valóban nagyon kicsi, a kórházban is 2-est adnak, ha nagyobb babát jósolnak nektek, akkor nehogy nagyon bevásárolj belőle, mert rajtad marad. A fiam 3900 grammal született és a 2-es pelenka sem sokáig volt rá jó. Törlőkendőből Johnson's-t biztos nem vennék (és semmi mást sem ebből a márkából). Mi régóta a tescos törlőkendőt használjuk, nagyon jó. A fiam 2 éves, van már tapasztalatom.
2014. máj. 22. 14:12
 29/35 anonim ***** válasza:
nálunk a Dm-es babylove vált be a leginkább. ha gyűjtöd a pontokat, akkor még olcsóbbra is jön ki mint a többi, minőségre tökéletes!
2014. máj. 22. 14:16
 30/35 anonim ***** válasza:
Mi is 1-es pelust használtunk, ha nem akarod, hogy a kicsinek minden bodyja nyakig kakis legyen, érdemes méretének megfelelő pelust választani, ha kb. 2,5-3 kiló, akkor sokáig jó lesz az 1-es. Pamperst és Liberot vetünk eleinte. Popsitörlőt csak utazáshoz, mert a gyerekorvosunk adott egy nagyon hasznos tanácsot: az újszülöttek érzékeny bőrének a legjobb a víz, így vizes vattakorongokkal törölgettem neki eleinte és tényleg soha semmi baja nem volt a popójának. Utazáshoz DM-es törlőkendőt használtam.
2014. máj. 22. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!