Van olyan anyuka itt, aki már újszülött kortól a tescos my baby's popsitörlőt használta a babának?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 19:33
1/13 anonim válasza:
Eddig csak apuka van itt aki tescos my baby's popsitörlőt használta....
Miért csak anyuka használhatja?
2/13 anonim válasza:
Én nem használtam, néha vettünk ha jártunk arra. Gondolom arra gondolsz, hogy érzékeny a bőre. Egyébként én a DM-est használtam/használom. Nem muszáj Jonhson és drága társai.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem,de gondoltam egy anyuka tapasztaltabb ilyen téren,mint egy apuka...
2011. szept. 9. 19:50
4/13 anonim válasza:
Kár pedig szívesen segítettem volna. :(
Sokat töröltem én is azt a feneket. :)
5/13 A kérdező kommentje:
Igen,erre lettem volna kíváncsi,mivel első gyerkőcnél már használtam,de csak később.Az újszülöttnek meg azért még is csak érzékenyebb a bőre.
2011. szept. 9. 19:52
6/13 A kérdező kommentje:
Kedves apuka,azért még megoszthatod velem a tapasztalataidat a témával kapcsolatban:)
2011. szept. 9. 19:54
7/13 anonim válasza:
Na az illatosított az nem volt szerencsés, de a sensitive már jó volt, nem volt vele probléma.
Azért a pelus időszakban 3-4x előfordul, hogy kipirosodott a feneke és fájt neki a törlőkendős tisztítás, ilyenkor egy olyan módszert vezettem be, hogy egy tálba tettem langyos vizet és Betadint, majd vatta koronggal lett törölve.
Macerás, de gyorsan helyre hozta mindig.
8/13 anonim válasza:
Mi is azt használtuk, semmi baja a popsijának. Azóta már nagyon sok félét kipróbáltunk mikor, mi, hol volt akciós, szerencsére egyiktől sem lett semmi baja. Most 7 hónapos.
9/13 anonim válasza:
mi csak a kék, illatmentes tesco-s popsitörlőt használtuk, soha nem volt piros a popsija, max attól ha egy hasmenés kicsípte kicsit, most két éves
10/13 anonim válasza:
mi nem szeretjük, talán a sötét kék tescos ami még elment, de a többi büdős és alig nedves és kiszáradt a többi a bontott csomagban, és vagy10et elhasználtam egy nagy adag székletnél, szóval nem vállt be, így azonnal pampersre váltottunk, de a favorit a nivea soft, csak az elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!